[]

vize için göstermelik hostel rezervasyonu

mümkünse kredi kartı bilgileri falan istemeyen,konsolosluk tarafından kabul edilecek rezervasyonlar yapabileceğim bir site arıyorum.
her interrail başlığında adı geçerdi bu tarz sitelerin ama bulamadım şimdi malesef.

bu arada konuyla ilgili tavsiyeleriniz varsa yazmaktan çekinmeyin lütfen. :)

teşekkür ederim,iyi geceler...

 
bazi siteler ucretsiz rezervasyon yapiyorlar yada bir iki gun onceden ucretsiz iptal edebiliyorsun...


  • laphonso  (28.06.11 02:19:59) 
www.booking.com candir


  • botamaniaensis  (28.06.11 02:29:42) 
booking.com candır can ama yüzde 99 kredi kartı isterler rezervasyonda size de iki yol görülür.

1. refundable yani iptal edilebilir bir rezervasyon yaparsın herhangi bir kredi kartıyla vize aldıktan sonra otele check ine 2 gün varken iptal edersin rezervasyonunu. ama zaten rezervasyonunun çıktısını almışsındır her hangi bir güncellemeye gerek yoktur. ve sıfır ücretle bu işi halletmiş olursun.

2. sallama bir kredi akrtıyla bookingden rezervasyon yaparsın. çünkü booking online olarak rezervasonda kullanılan kredi kartını denetlemez. sadece sizin rezervasyonda kullandığınız kredi kartını rezervasyon yaptığınız otele fax gönderip otelin parayı çekmesini sağlar. neyse siz sallama bir kredi kartı numarasını girdikten sonra non refundable bir rezervasyon yaptıysanız oteldeki resepsiyon rezervasyon gelmesinden itibaren 20 dakika içinde oradaki kredi kartından para çekmeye çalışır mail orderla. ama sallama numara olduğundan çekemez. sizde bu 20 dakika içinde bookingge kredi kartını girip rezervasyonu okayleyip tıkladığınızda çıktı almanız için rezervasyon bilgileri gelir ekrana işte bunun çıktısı da o rezervasyona girer. ama resepsiyon para çekemez. ya iptal eder rezervasyonunuzu ya da yanlış yazılmış kart diye düşünüp otel de boşsa rezervasyonu sistemden silmez.


ancak vize için sanırsam otelin kaşesinin olduğu size pdf veya faxla gönderilmiş bir belge gelmeli. ben eğer konsoloslukta olsaydım böyle kabul ederdim rezervasyonun doğruluğunu..
  • alimsiz  (28.07.13 17:41:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.