[]

dizi önerisi

shameless
tbbt
hung
the closer

izleyen birine ne önerirsiniz?

 
hustle
burn notice
memphis beat
weeds
  • kediebesi  (26.06.11 19:24:06) 
  • lemmiwinks  (26.06.11 19:31:20) 
the damages

disiz nat tivi disiz eyçbio
  • borzoi  (26.06.11 19:49:24) 
dediklerini izlemedim ama fringe i tavsiye ederim.


  • hystarie  (26.06.11 22:09:42) 
the closer'a yeni başladım ben..ve ondan daha güzel dizilerim var. onu sevdiyseniz şunları daha çok seversiniz:

lie to me
leverage
the mentalist
bones
criminal minds
criminal minds:suspect behavior

ve şunları da tavsiye ederim:

fringe
the event

konulara gelirsek:

lie to me:
Sıradan bir insan 10 dakikalık bir konuşmada 3 yalan söyler!
Lost, Shark ve 24 dizilerinin yapımcılarından Davranış Bilimcisi Paul Ekman''ın hayatından esinlenen ve başrolünde Pulp Fiction, Rezervoir Dogs gibi en iyi Tarantino filmlerinin vazgeçilmez oyuncusu Tim Roth''un oynadığı drama.
İnsanların yüzlerinden, vücut duruşlarından, ses tonlarından ve konuşma şekillerinden doğru mu yoksa yalan mı söylediklerini analiz ederek FBI başta olmak üzere, polise, hukuk firmalarına, özel şirketlere, askeri birimlere en zor vakaları çözmede yardımcı olan Dr.Lightman ve ekibini konu alıyor.


leverage
Modern Robin Hood''lar işbaşında. Her biri farklı konularda uzman soyguncular ekibi, akıllara durgunluk veren yöntemlerle adaleti sağlıyor. Leverage''ta A Takımı yeniden oluşuyor.
ABD''de kısa süre içinde sadık bir izleyici kitlesi edinen Leverage, A Takımı ve Görevimiz Tehlike gibi klasikleşmiş dizilerin mirasçısı olarak, modern zamanın Robin Hood''larını izleyiciyle buluşturuyor.
Acımasız sigorta şirketlerine, uluslararası dev holdinglere ve yaptıkları haksızlıklar yanlarına kâr kalan pek çok kuruma karşı artık halkın elinde bir koz var.
Nate Ford''un başını çektiği ekip, yasalara uygun dolandırıcılıkları kimsenin yanına kâr bırakmıyor. Her biri farklı alanlarda uzman dört azılı dolandırıcı ve eski bir sigorta müfettişi, mahkemede hakkın yerini bulamadığı davaları, kendi bildikleri yoldan çözüyor. Komplo teorileri, ajan hikayeleri ve bulmacalardan hoşlanıyorsanız; entrikanın, aksiyonun ve ekip ruhunun birleşimi Leverage''ı kaçırmayın. Oscar ödüllü oyuncu Timothy Hutton''ın başı çektiği oyuncu kadrosu, Coupling''den hatırlayacağınız Gina Bellman ile renkleniyor.


the mentalist
İnsanların düşüncelerini giyimlerinden ve hareketlerinden süzebilme yeteneğine sahip olan Patrick Jane (Simon Baker), televizyondaki zihin okuma şovlarına devam ederken, bir gün eve geldiğinde, kendisine Red John lâkabını takan bir seri katil tarafından öldürülen karısı ve kızının cansız bedeniyle kaşılaşır ve o günden sonra bütün hayatı değişir...
Kaliforniya Araştırma Büro'sunda (CBI), Lisbon'ın (Robin Tunney) önderliğinde ve gizemli cinayetleri çözmeye çalışan bir ekibe dahil olur ve kabiliyetini CBI'a verilen davaların sonuca ulaştırılması için kullanır. Fakat artık hayattaki tek amacı, karısı ve kızını öldüren Red John'dan intikamını alabilmektir. Fakat Red John'ın da onun için plânları vardır..


bones
Zeki, soğuk, mesafeli bir adli tıp antropoloğu; Temperence Brennan. Angel rolüyle yıllar önce, tüm dünyada ses getirmiş oyuncu David Boreanaz'ın canlandırdığı, yaratıcı bir zekaya sahip, renkli ve işinin uzmanı bir FBI ajanı; Seeley Booth...
İşlenen cinayetlerin karanlıkta kalan sırları, bu zıt karakterlerin sağladığı müthiş uyumla gün ışığına çıkıyor. Bones'un her yeni bölümü yeni bir sır perdesini seriyor gözler önüne, ikili yaratıcılıklarını hiç kaybetmezlerken bir yandan da izleyicinin istedigi gerçeklik unsuru unutulmuyor.


criminal minds
Dizinin temel esprisi, "Bir suçluyu yakalamak istiyorsanız onun gibi düşünün" sözünde yatıyor. Quantico'daki Davranış Analizi Ünitesi'nde çalışan ajanlar, suçluların psikolojilerinden, davranış biçimlerinden yola çıkarak suçu çözüyor. Yöntem: Davranış psikolojisinin uygulanması, istatistikler, ajanların deneyimleri, 'hızlı hızlı konuşanlar bir şey saklıyordur' önermesinde olduğu gibi çıkarsamalar.


criminal minds:suspect behavior
Criminal Minds: Suspect Behavior, Amerikan CBS televizyonunda 16 Şubat 2011 tarihinde yayınlanmaya başlayacak yeni polisiye dizidir. Criminal Minds: Suspect Behavior, çok sevilen Criminal Minds adlı dizinin spin-off'udur.
Akademi ödüllü Forest Whitaker ve Janeane Garofalo'nun başrollerini paylaştığı dizi, ülkenin en azılı suçlularını yakalamak için agresif taktikler ve alışılmamış soruşturma yöntemleri kullanan FBI Davranış Analizleri Birimi içerisindeki bir grup üst düzey ajanı konu edinmektedir.


fringe
Bilimkurgu, drama ve gerilimin iç içe geçtiği yapımda bir özel ajan, bir bilim adamı ve oğlundan oluşan üçlümüz, bir dizi inanılmaz olayla bağlantılı ölümcül bir gizemi çözmeye çalışıyorlar...
Tüm yolcuların ve mürettebatının ölmüş olduğu, içinde hiçbir hayat belirtisi bulunmayan bir uçak Boston Logan Havalimanı'na iniş yapar... Bu gizemli olayı araştırmak üzere, FBI Özel Ajanı Olivia Dunham (Torv) görevlendirilir. Ancak araştırma esnasında ortağı Özel Ajan John Scott (Valley), ölümün kıyısına gelir. Çılgına dönen Dunham, umutsuzca ona yardım edecek birilerini aramaya başlar. Bu durum, özel ajanımızı günümüzün Einstein'ı Walter Bishop'a (Noble) götürür. Ancak Bishop, 17 yıldan fazla zamandır akıl hastanesindedir ve ona ulaşabilmenin tek yolu da asi oğlu Peter'ı (Jackson) yardım etmeye ikna etmekten geçer. Özel Ajan Philip Broyles'ın (Reddick) emrindeki üçlümüz, zamanla o ölümcül uçakta yaşananların, çok daha büyük ve şok edici bir gerçeğin sadece ufak bir parçası olduğunu keşfedeceklerdir...


the event
The Event, duygusal, yüksek dozda entrika içeren bir polisiye olup, her adamın yapacağı gibi nişanlısı olacak Leila'nın (Sarah Roemer) gizemli kayboluşunu araştıran ve farkında olmadan Amerikan tarihinin en büyük ört basını ifşa eden Sean Walker'ı (Jason Ritter) konu alıyor.
Sean'ın araştırması farklı yerlerden bir araya gelmiş ve yeni seçilen ABD başkanı Elias Martinez (Blair Underwood), tutsaklardan oluşan gizemli bir grubun lideri Sophia Maguire (Laura Innes) ve Leila'nın gölgeden farksız babası'nın da(Scott Patterson) dahil olduğu bir grup yabancının hayatına kadar uzanır...
  • 1980  (26.06.11 23:26:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.