[]

aralıkta askere gitmek için son başvuru tarihi ?

sevgili suserlar

yaz okulunda almam gereken 2 ders ve mecburi 2 tane(her biri 20 iş günü) stajım var. bir şekilde hepsini halledip, aralık celbinde askere gitmek istiyorum. bu konuda bilginiz var mı ? ben sanki ekimin son haftası gibi birşeyler duymuştum ?


 
12 aralıkta gidiliyor genelde bu durumda en geç 12 ekimde başvursanız iyi ederseniz. bana 1 ay kala sona eriyor demişti şubedeki yetkili. ekimin ilk haftası başvurunuz ki garantiye alınız.


  • 9kuyruklukedi  (24.06.11 11:59:06) 
Ekim ayı içinde askerlik kararı çıkartıyorsun, Kasım ayı içinde de sevk belgelerini alıyorsun, 1-2-3 Aralık'da sınava giriyorsun, 12 Aralık'tan itibaren ızdırap dolu 155 gün başlamış oluyor.

Aralık 2010 celbinde gittim.
  • 3200  (24.06.11 12:25:14) 
teşekkürler bilgiler için benim de işime yaradı.

eğer okuyan varsa hala başka bir sorum var. şimdi benim kütüğüm istanbul - beykoz' da. fakat ikametgahım antalya' da. bu durumda askerlik işlemlerini hangi ilde halletmem gerekiyor ?
  • liriamer  (24.06.11 13:06:29) 
@liriamer: nerede hallettiğin hiç farketmez, istediğin herhangi bir askerlik şubesinde yaptırabilirsin.


  • 3200  (24.06.11 13:09:08) 
bir arkadaşım 2005'te aöf'nin bütünlemeleri açıklandıktan sonra erken sevk için başvurmuş ve aralık döneminde gitmişti.


  • 44  (24.06.11 14:32:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.