[]

Nihat Doğan neden seçilemedi ?

Ara ara baktığım survivor da Nihat Doğan ın açık ara kaybetmesine şaşırdım. Bunu Türk halkının beklentileri açısından söylüyorum.Yoksa Ne Nihat nede Derya haketmedi bence(kim haketti onuda bilmiyoru ya..)

Yoksa ben halkımı yanlış mı tanışım? Nihat niye seçilemedi sizce?


 
Nihat eğlencelik geldi millete. Biraz t*şak geçmek için izlediler ve sonrasında antipatik gelmeye başladı.


  • alkolik imam  (22.06.11 19:52:06) 
fakir olduğu için ( beyin fakiri) :)


  • tombalabala  (22.06.11 20:02:59) 
çünkü derya büyükuncu sessiz bi insan fakat insanlara nasıl olgun olduğunu eşine nasıl bağlı olduğunu gösterdi yani bilmem öylemidir ama öyle gösterdi. e böyle olunca bu adam yiğit adam diyen er kişiler ve ayyy eşine ne kadar bağlı bak yüzüğünü öpüyo diyen dişi arkadaşlar deryanın arkasında durdu. e nihatta fos çıktı haliyle .


  • snp_kubra  (22.06.11 20:04:15) 
bence nihat seçildi. ama sonucu değiştirdiler.


  • chainreaction  (22.06.11 20:07:47) 
www.haberturk.com böyle diyor sayın altaylı


  • onexey  (22.06.11 20:28:18) 
aga nihat doğan'ın destekçileri fakirler. e bir mesaj 1.6 lira 2 ekmek parası lan..


  • isyanim var ulaan  (22.06.11 20:29:32) 
Turkce karakterlerin kurbani oldu bence
İnsanlar NİHAT yazinca yanlis kod uyarisi cevabi aldilar

  • bahadr35  (22.06.11 20:38:28) 
görebildiğimiz kadarıyla, rakiplerine en ufak bi saygısı olmayan; küçük dağaları ben yarattım misali takılan; ego bombası bir şahsiyet kendisi.
kısaca itici,antipatik bir kişilik.
millette sevmedi haliyle.
  • pangea  (22.06.11 21:25:32) 
biraz konu dışı ama; şimdi nihat seçilemedi ya Türk halkı iyi oldu akıllı oldu, eğer tersi olsaydı ekşide demediklerini bırakmazlardı türk halkına. (bidon kafalı, %60 , aptal , bilmemne)

insanlar aynı insan(türk halkı), fakat ekşideki yazarların bir çoğu yanar döner omurgasız olduğu için böyle bir durum oluyor.
  • nuisance  (22.06.11 23:59:15) 
senaryo olduğuna inanıyorum. bence acun derya ya birinciliğin garanti diye teklif götürdü, derya öyle kabul etti survivor a katılmayı.

nihat doğan ın zaten borçları varmış, adam borçlarını ödedi artı epey rating aldı.
  • mea maxima culpa  (23.06.11 00:38:22 ~ 00:38:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.