[]

internet üzerinden virüs

merhaba

modem yardımıyla bir başka bilgisayara internet veriyorum, o bilgisayardan benim bilgisayarıma virüs girebilirmi?

ayrıca - modemim kablosuz ilk aldığımızda kullanıcı kimliğini yetkililer koymuş ben bunu değiştirmek istesem nası değiştiririm_?

 
evet virüs girebilir.

modem modeli ve markası nedir?
  • cunku kardes degiliz  (20.06.11 22:07:44) 
üzerinde sadece uydunet yazıyor.


  • allanpoe  (20.06.11 22:11:31) 
modemin altında modeli vs. yazar


  • cunku kardes degiliz  (20.06.11 22:16:51) 
motorola svg1501


  • allanpoe  (20.06.11 22:19:44) 
ne ayarlarını yapmak istiyorsunuz?? wireless ayarımı yapıcaksınız yoksa modem arayüz şifresi mi değişeceksiniz?


  • cunku kardes degiliz  (20.06.11 22:31:14) 
192.168.0.1 << bunu internet tarayıcısının adres çubuğuna yazıyosunuz, karşınıza login olma penceresi geliyor. daha sonra buraya

k.adı: admin
şifre: motorola

olarak login oluyorsunuz. büyük ihtimal budur kullanıcı adı ve şifresi. eğer aksi bir durum varsa modeminizin kullanım klavuzunda şifresi vs. yazar ona bakıp login olun. daha sonra ne yapmak istediğinizi belirtin.
  • cunku kardes degiliz  (20.06.11 22:35:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.