[]

balığımın ağzında yumurta mı var? - sarı prenses

...




 
Evet. Mümkünse başka bir akvaryuma alın.


  • gyroscope  (20.06.11 20:00:29) 
sağma denilen bir yöntem var, youtube var sanırım, yavruları kurtarmak için, yoksa sadece biri falan yaşıyor, başka bir akvaryuma sağıp yavrulatabilirsiniz, biz acemilikten çok yavru kaybettik, sadece 5 tane kurtuldu, iyi şanslar...


  • elbar  (20.06.11 20:34:44) 
hadeee. ilk balıklarımdı bunlar benim. hangisi dişi hangisi erkek onu bile bilmiyorum. zaten akvaryumum ufak. ben şimdi bu ağzında yumurta olanı bu akvaryumda bıraksam da diğer balıkları(4 tane) arkadaşın büyük akvaryumu var ona alsam? o da sadece bu ırktan besliyor. boyutları da aynı sayılır onun balıklarla. sıkıntı yaratır mı ki?


  • emrag  (20.06.11 20:59:02) 
Diğer balıklar dişiyi kovalayıp rahatsız etmiyorsa ayırmaya pek gerek yok aslında.

Bu balığın ilk hamileliği ise zaten pek fazla yavru çıkmayacaktır. Hatta ilerideki günlerde yumurtaları yutabilir de. Ayrıca ilk defa hamile kalan balığın kusturulması pek tavsiye edilmiyor.

Akvaryumda bir yaramazlık yoksa bırakın şimdilik. Yavrular dişinin ağzından çıkar gibi olduğu vakit ayırırsınız.
  • gyroscope  (20.06.11 21:50:11) 
diğer balıklar zaten ufak kalıyor bunun yanında. sadece birisi bununla aynı boyda o da işte kim denk gelirse ona saldırıyor. bu balık pek etrafta dolanmıo köşelere pusmuş durumda. o zaman şimdilik sıkıntı yok gibi. eyw.


  • emrag  (20.06.11 21:58:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.