[]

İleri düzey İngilizce Eğitimi. Ama Nerede?

Selamlar duyuru halkı.

İleri düzey(konuşma, yazma, okuma) İngilizce eğitimi almak istiyorum. Avrupa ülkelerine gittiğimde şakır şakır konuşabilmem lazım. Amacım sınavlara hazırlanmak değil. Sadece anadilim gibi İngilizce konuşmak, rahatça Times tarzı dergileri okuyabilmek, CNN'de dinlediğim haberi rahatça anlayabilmek. Şu anki İngilizcem fena sayılmaz ama grammer yapısı karışık cümleleri okurken zorlanıyorum ve kelime eksiğim var. Son kpds'den çalışmadan 70 küsür puan aldım.

Ankara'da önerebileceğiniz(wall street institute gibi) yerler var mı?

 
kpds'den 70 alıp, times'ı ve cnn'deki haberleri anlayamamak ilginçmiş cidden. ayrıca anadiliniz gibi konuşabilmeniz için o dilin konuşulduğu bir ülkede en az 2-3 sene kalmanız lazım. o düzeyde bir konuşmayı hiçbir kurs veremez size.

kurs içinse,

ankara'da gidilebilecek en iyi ingilizce kurs odtü'nün bence. haftaiçi her gün ve haftasonları olmak üzere iki ayrı kursu var. googlelayıp daha fazla bilgi edinebilirsiniz.
  • laluzdelavida  (09.06.11 21:02:01 ~ 22:00:06) 
londra.


  • point me at the sky  (09.06.11 21:31:10) 
hiç boşu buşuna servet ödemeyin oralara. amaç, cnn izlemek, dergi okumaksa, inanın düzenli bir çalışma temposuyla 1 sene gibi kısa sürede halledilebiliyor bu ingilizce işi.
en az 3 farklı ingilizce grammer kitabıyla ( ki ben, raymon murphy'nin ilker uzbay'ın bir de fono'nunkini öneririm.) aksatmadan günde 2/3 saat çalışarak o seviyeye gelebilirsiniz bence.
kursa fln hiç gerek yok yani.
  • pangea  (09.06.11 23:40:40) 
tavsiyeler için teşekkürler dostlar. birkaç görüştüğüm yer ile de konuşma işinin olmayacağını tecrübe edindim. artık o olduğu kadar. odtü kursunu yarın bi araştıracağım./kurs biraz da tetikleyici faktör olacağı için olur o iş bence, yoksa tabi ki kendi çalışmamla olacak bir iş olduğunu ben de kestirebiliyorum./londra'ya gidecek imkanım olsa bu soruyu sormazdım/kurs programlarına baktıktan sonra düzgün bir şey bulmazsam evde düzenli çalışma methodunu izleyeceğim.

cevaplar için teşekkürler tekrar.
  • okanlash  (10.06.11 02:18:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.