[]

göz batması

nasıl ifade edilirse doğru olur bilmiyorum ama, sanırım az uyumaktan veya ekrana bakmaktan sağ gözüm çok fena batıyor. yani kirpik veya toz kaçmış hissi ama azalmak yerine artıyor ve kızardı, kırmızı damarları görebiliyorum. uyusam düzelir diye tahmin ediyorum ama ders çalışmam gerek. şu saatte ne yapabilirim?




 
en azından bir saat falan uyumasanız da karanlıkta gözlerinizi dinlendirin bence. sıcak su iyi gelebilir. göz kuruluğuna karşı bir göz damlası varsa evde o da kullanılabilir.
geçmiş olsun.

  • jandi  (06.06.11 22:31:49) 
off aynısı bana oldu sonra böyle gözümün içinden yoğun bişey çıkmıştı. meğersem iltihapmış. doktora gittim gözün mikrop kapmış demişti. çok fena bir şey. ilk gün de batmayla başladı sonra kızardı sonra şişti sonra illtihap akmaya başladı. ve bulaşıcı, benden sonra ailedeki diğer bireylere de bulaştı. çok dikkat et hemen doktora git teşhisi koysun derim.. ben çok ağır geçirmiştim. nisan ayında oldum, şuanda hala kalıntıları var gözümde tabaka halinde. dikkat et derim.


  • bendensin  (06.06.11 22:34:44) 
çay demle. pamuğa çay bas. sonra gözüne pansuman yap. batması geçer.


  • lorenzen  (06.06.11 22:43:17) 
uyku bire bir. olmadı karanlık odada dinlendir gözü. ya alerjin var ya da göz kuruluğun. tez zamanda doktor yap..


  • photo85  (06.06.11 22:48:25) 
keşke uyuyabilsem. evde suni gözyaşı varmış, damlattım, biraz karanlıkta durdum, ılık çay pansumanını yaptım. devam etse de artık o kadar fazla batmıyor, teşekkür ederim.


  • nicksiz bir insan  (06.06.11 23:19:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.