[]

canlı müzik taksim

taksimde türkü bar ya da sanatçının çıktığı canlı müzik olan 4 erkek gidebileceğimiz yer tavsiyesi lütfen??




 
Taksim'de sanatçı çıkan bar pek kalmadı dense yeridir. canlı müzik genelde tr pop, rock ya da türkü şeklinde temel olarak. tr pop ve rock mekanlar size uymayacağına göre geriye türkü bar kalıyor. haftasonu çoğu mekanda damsız almıyoruz olayı var ama kimi türkü barlar sorun yaratmaz. bir de geç saatte gitmeyin, erkek nüfus azken alırlar ama baktılar aile pek yok, o zaman damsız erkek almayı durdururlar vs vs.. neyse yanyana olduklarından mütevellit bir yer tarif edeyim.
istiklal in solundan büyükparmakkapı sokağa dalıyoruz. sonra sağda mmarmara büfenin hemen yanından tekrar sağa sapıyoruz. o yolun sonunda 4, 5 tane türkü bar dizilidir yanyana. ekin, eylül giibi isimler geliyor aklıma. oraya gidip bakın. sadece birine gittim ama fena gözükmüyorlar. yalnız en sondaki barın önünden geçerken 3, 4 ramazan davulu görmüşlüğüm var :s dam dam dam diiye ramazan davulu olayı istemiyorsanız en sondakine gitmeyin.

diğer bir tarifi de şöyle yapabilirim: büyükparmakkapı değil bir sonraki sadri alışık sokaktan sağpıyoruz. sokağa girince az ilerde tekrar sol yapıyoruz. hemen türkü barların önüne geliyoruz.
  • pyro clustic flow  (04.06.11 14:25:41) 
terkos pasajının yan tarafında beyzade diye bi yer var, sanatçı çıkıyor, bir erkek bir kadındı galiba genelde tsm tarzı söylüyor kadın olan. pahalı bir yer de değil hem, fena sayılmaz işte. www.beyzade.net bir de belirteyim bazen ortam güzel oluyor ama bazen tavernaya çok yaklaşıyor. 3 kere gittim ben 1 i si çok kötüydü.


  • ekaterina  (04.06.11 14:43:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.