[]

Doğum günü Hediyesi Sorunu

13 hazirandaki 16. doğum günüm için ailemden hediye isteyeceğim.fakat hediye isteme konusunda biraz sıkıntılıyım.
şunlar haricinde başka ne yada neler isteyebilirim;
ipad
ps3
xbox 360
pc laptop
cep telefonu
ipod
guitar hero bundle set
kıyafet
araba

bunların dışında ne istesemde hediye olarak alınsa.sevgiler

 
senin adına temaya bağış yapsınlar.ama sen istemezsin... hep almak istersin.o yüzden mutsuzsun


  • mori  (30.05.11 17:18:58) 
fazla sıkıntılısınız, e artık bi b*k isteme bunları istediysen. onlara da yazık.


  • allanpoe  (30.05.11 17:19:24) 
böbreğini ailene hediye etmelisin, artık sıra sende gibi.


  • mor.inek  (30.05.11 17:25:29) 
araba aldır. istersen satarsın, parasıyla bütün diğer şıkları satın alırsın.

not: 16 yaşında araba?!
  • terp  (30.05.11 17:26:26 ~ 17:27:36) 
ingilterede 1 aylık dil eğitimi..


  • omonia  (30.05.11 17:26:58) 
scooter yada fotoğraf makinası olabilirmi sizce


  • Aslan Yürekli  (30.05.11 17:32:50) 
bir temiz sopa iste


  • perkele  (30.05.11 17:37:34) 
sipariş üzerine doğum günü hediyesi ne güzelmiş. bu kez değişiklik yap bence bir şey talep etme. bakalım seni ne kadar tanıyor ailen. sürpriz iyidir bazen. hani merak heyecan vs.

olmadı çek yazdır ya da nakit iste.

şey de yapabilirsin bak şimdi aklıma geldi sıpa aldır, adını fıstık koy, bin üstüne vur kırbacı. tövbe tövbe...
  • numan  (30.05.11 17:42:31) 
Saydıklarınızı aldılarsa my super sweet 16 başlığında bahsedilen programı izleyin, epey fikir çıkar.


  • sourlemonade  (30.05.11 17:56:55) 
hediye konusunda bir ''aktivite'' deneyebilirsiniz.

www.mydays.com.tr
  • nl extreme  (30.05.11 21:58:41) 
seni çok iyi anlıyorum aslan yürekli, bizim ailede de hediye istenir ve böylece hiçbir mutsuzluk yaşanmaz.

-ses sistemi isteyebilirsin.
-sana özel el yapımı bisiklet isteyebilirsin. (ankara ve antalya için de fietsfabriek bu işte başarılı)
-yaz sezonu da açılmışken yakın 1-2 arkadaşınla tatile gidebilirsiniz. (silence beach olabilir, lunapark/bowling salonu/aquapark falan arkadaşlarla gidince eğlenceli oluyor.)
  • kayranin kedisi  (30.05.11 23:07:08) 
numan +1


  • mahnita  (31.05.11 10:39:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.