[]

ipod'um çalışmıyorrr:((

daha 2 ay olmadı alalı. zaten bi tuhaftı bugün bilgisayara takınca şşarkı çalıyor, dışarda çalmıyordu. neyse bilgisayar bağlantısını kapatırken ''bağlantı kesilebilir'' diyorya tam sonunda kabloyu çektim. kesmeyiniz demiyor sonuçta diye. şuan öyle kaldı yazı. bir kere daha bilgisayara bağladım hala yazı sabit. nolmuş olabilir acaba. geri dönüşü yok mu?


daha önce aynı şeyi yaşayan, yardımcı olucak olan var mıdır:(

 
menü ve orta tuşa 10 sn falan basılı tut bi reset atsın belki düzelir


  • lemuria  (29.05.11 17:29:05) 
itunes versiyon yukselt.

cihazı bilgisayara tak

home düğmesi ile açma kapamaa düğmesini basılı tut.

çalışması lazım
  • lupelius  (29.05.11 17:29:18) 
cihazı bilgisayara taksam da iletişim yokki takmamışım gibi yani. home falan gözükmüyor. ayrıca 10 sn basarsam fab. ayarlarına geri döner değil mi?


  • eclskn  (29.05.11 17:34:45) 
şarjı bitince makina kapanır tekrar şarja takarsın düzelir.aynı sorun bendede vardı.4 seneden beri öyle kullanıyorum.rasgele kitleniyo.menüyle orta tuşa basıca açılıp tekrar kapanıyo şansa dene öyle.bende fabrika ayarlarına geri dönmüyo. pcnin reset tuşuna basmak gibi.


  • semson  (29.05.11 17:41:41) 
eğer reset işe yaramazsa, garantiye götürün bi.


  • allanpoe  (29.05.11 17:41:57) 
resetlemedi. baya moral bozukluğu yarattı bende bu. ay allah.


  • eclskn  (29.05.11 17:47:32) 
şarjı bitince kendiliğinden kapancak, ama bence servise götür çünkü hep öyle takılır arada müzik dinlerken yada usb den çıkarırken.benimki hediye olduğu için garantiye götürmemiştim.


  • semson  (29.05.11 17:51:17) 
bi daha resetlemeye çalışınca oldu. teşekkürler herkese.


  • eclskn  (29.05.11 17:56:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.