[]

pazar sabahi insaat calismasi

gunaygin panpalar,

bizim binanin hemen onunde, arada 4-5metre fark anca vardir, yeni bina yapiliyor.

bu siktiklerim hafta ici hafta sonu hic durmadan calisiyorlar, sabahin korunde bagira bagira calisiyolar, ustune bi de civi cakma sesleri, o bu falan. uykuyu haram ettiler bi aydir.

bir de binaya giris hemen bu insaatin yanindan, hic bir guvenlik onlemi yok, bi gun kafamiza bi kalas ya da bi insaat ustasi dusebilir.

bunlarin bir proseduru yok mudur, almalari gereken onlemler, haftasonu belli saatten sonra calismaya baslama falan? varsa nereye sikayet edilebilir?

 
belediye


  • terp  (29.05.11 11:23:17) 
çalışma saatlerinin dışına çıkmadıkları sürece hiçbir yere şikayet edemezsiniz yasalar hafta içi ya da hafta sonu sınırı olmaksızın yasal çalışma saatleri içinde her türlü inşaat faaliyetlerine izin veriyor, eğer inşaat gece geç saatlere kadar devam ediyorsa ancak o zaman polisi arayabilirsiniz anında müdahale ediyorlar test edildi onaylandı.


  • solo  (29.05.11 11:59:43) 
ilce belediyeleri bakiyomus buna.

bizimki sisli, aradim; 'haftasonu dahil, mesai saatlerinde istedikleri gibi calisabilirler' dediler. sikeyim boyle isi.
  • nawres  (29.05.11 12:23:49) 
shyl annen seni yemiş ya da sen bizi yiyorsun.

ilk olarak polisin inşaatı durdurma yetkisi yok, zabıta-belediye işi olduğu için sadece uyarı yapabilir polis.

bunun dışında inşaatlar resmi tatil, bayram, pazar dinlemeden sabah 7'de başlama haklarına sahipler... pazar günü yasak filan değil, element uydurmaya gerek yok.

allah sabır versin zamanında ben de gürültüden çok çektim seni anlıyorum nawres.
  • madyb  (29.05.11 12:29:19) 
belediyeyi ara. güvenlik önlemlerini almadıklarından bahset. polisede bizi taciz ve rahatsız ediyorlar de. her ne kadar çakma bi hakları da olsa istedikleri zaman çalışmak sonuçta sizinde bireysel haklarınız var ve onu gasp etmiş oluyorlar. ayrıca müteahhitler sürekli projeyi degiştirme ekstra bölümler ekleme gibi bir niyet içerisindeler. bu farkedildiğinde ruhsat iptali ve para cezasına kadar yolu var. şişliyi bilemem ama kadıköy ve ataşehir belediyeleri çok hassas bu konuda. siz de bunlar projeye göre hareket etmiyo diye şikayet edebilirsiniz en sonunda muhakkak belediyenin onayladığı projeye aykırı bir şeyler vardı :)


  • faaip de oiad  (29.05.11 14:16:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.