[]

kredi kartı seçimi

merhaba sevgili keynes'ler;

bugün işbankası maximum kredi kartım 300 tl olan limitimi arttırmadığı için ikinci bir kredi kartı almak vasitasıyla finansbank'a başvurdum. çünkü ev arkadaşım da onu kullanıyor. formu falan doldurdum. bekliyorum.

ama aceleye getirdim işi sanırım biraz. eve geldikten sonra du bi cardfinans neymiş ne değilmiş ekşi'den bakayım dedim de. çok olumsuz yorum var.

şimdi sorum şu; ben bu kredi kartını ederi 160 tl olan bir harici harddisk , bir kaç elektronik parça ; yani topyekünde 240 tl falan olacak bir meblağ için çıkarttım. maxümumumda bakiye kalmamıştı.

ya hadi biraz daha kullanayım , tam 300 tl limit doldurayım. bu harcamalarımı da 6b taksite böldüreyim. yaz döneminde ailemin yanındayken , yani para konusunda biraz daha denetim halindeyken sadece aylık taksidimin asgarisini ödeyeyim(çünkü maximuma da aylık neredeyse 60 tl asgari ödüyorum , direk 50 tl taksit de oraya ödersem beni zorlar)

yani haziran'da 10 tl , temmuzda 20 tl , ağustosta 30 tl , zaten eylülde okullar açılıyor , ödemelerimde bir sorun olmaz , o borcu da kapatırım.

şimdi ben iyi mi yaptım bu kartı çıkartmakla. alışverişlerimi eskişehir media markt'tan yapacağım. iyi midir yani bu kart? ne bileyim çok anlamıyorum kredi kartlaı işimden ama işte faizi yüksektir , şöyle saçmalıkları vardır , elini bile sürme diyebileceğiniz bir durum var mı?

bunun yanında başka önerebileceğiniz , öğrenci dostu kredi kartları var mı? dediğim gibi elektronik alışverişi yapacağım media markttan.

 
öğrenci için PLAY card iyidir. ben hsbc ve finansbank kullanıyorum. hsbc'den memnunum ama finansbank çok kıllık çıkardı. Bence en önemli şey yıllık ücreti ve interaktif kullanımı.


  • eipcack  (27.05.11 20:15:58) 
iyi yapmadın usta. kart ücreti ödeyeceksin, zart ödeyeceksin, limitini istemeden artıracaklar çat diye vesaire. eğer yüksek limitli kart çıkarttırabilecek durumun olsaydı zaten iş bankası limitini artırırdı, demek ki o derece kırmızı çizgidesin. o konuda çok duyarlılar.

kredi kartları "asgarisini ödeyip kalanını bi sonraki aya atmak" için yoklar, bu kafayla birkaç yıla haciz gelecek napayım başlığı açarsın hacıt.
  • roket adam  (27.05.11 21:33:23) 
genelde ödemelerimle ilgili sorunu olan biri değilim. her ay en az asgarisini , elimde para oldukça da çoğunu öderim , ona göre de harcarım. ama öğrenci olduğum için yaz aylarında denetime bağlıyım malum. istediğim gibi para çıkartamıyorum , sabit gelirim olmuyor. o yüzden benim sadece yazın nefes almamı sağlayacak bir düzeneye ihtiyacım var. kışın zaten ödemeler sorun değil.


  • harrage  (27.05.11 22:09:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.