[]

Taksim Metrosu ve Fenerbahçe Taraftarları,

Dün gece taksim metro İstasyonunda Yürüyen merdivenlerde Yüzlerce fenerli Taraftar bağırmasına gerçekten uyuz oldum.
Aşağı inerken, Kırmızı renkli ''Stop'' Butonuna Bastım. Hehehe
Fenerliler ellerinde bayraklar falan Domino taşı gibi üst üste dökülmeye başladılar.
Aniden Yürüyen merdiven durunca Birbirlerinin üzerine düşmeye basladılar.
Görmeniz lazım dı, Acaip bir karmaşa oluştu ortalıkta! Yaralanan varmı bilmem ama Benim Çok Hoşuma gitti.
Bu yüzden, Kimliğim tespit edilirse Ceza alırmıyım acaba?


Dün Gece Metro Taksim istasyonundan Giriş yaparken Aynı zamanda Taksim meydanındaki Atatürk Heykeline Çıkmış fenerlileri gördüm. Hepsine Uyuz Oldum!

 
bisey olmaz panpa, musterih ol.

bu arada, yuruyen merdivenin hizi kacti?
  • nawres  (23.05.11 22:32:47) 
hoşuma gitti bu piçlik. risk almayı seviyorsun.

araştırmacı bir ruhla hareket ederek, çevrenizi sıkı bir şekilde irdeleyeceksiniz. sistemli yapınızı daha da belirgin bir şekilde vurgulayacak ve olayları yeniden düzenlemek isteyeceksiniz. bugün, görüşeceğiniz kişilerle duygusal bağlarınızı güçlü tutacaksınız.
  • elmalili hamdi yazar  (23.05.11 22:43:48) 
yaptığın insanlık dşı. birisi yaralansa senin mallığın yüzünden yaralanmıştır. vicdanına nasıl sığdı böyle bir şey anlayamıyorum. evet açtığın başlık yüüznden voyage kime ait bulunacak ve deşifre olacaksın :)


  • bıdıbıdı  (23.05.11 23:23:54) 
Aslında Metro raylarında Elektrik varmı gerçekten, Bilmiyorum? Önümdeki Bağıran grubu,raylara atasım geldi bir anda :)


  • voyage  (23.05.11 23:36:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.