[]

Başlık Açarken.

Merhaba;
Diyelim bir film serisini genel olarak inceleyeceğim. Diyelim star wars. Esas başlığında yani star wars başlığında bütün 6 filmini de inceleyip her filmin başlığına star wars başlığının linkini vermek mi uygundur, yoksa teker teker ilk başlıktan kopyalayıp 1. filmin inceleme paragrafını ona diğerlerini diğerlerine yapıştırmak mı(ama ana başlıtka da toplu halde olacak), yoksa ana başlığa hiçbir şey yazmayıp sadece yan başlıklara mı yazmak gerekir?



 
birbirinden bağımsız şeyler anlatacaksanız her birini ayrı ayrı yan başlıklarına yazmanız daha mantıklı daha iyi olur. çoğu zaman başlıktaki bkz'lara tıklamak zor geliyor insana.


  • ocanal  (19.05.11 21:54:12 ~ 21:54:34) 
diyorum ki star wars'un 6 filmini de incelemek istiyorum diyelim. 6 filmini de star wars başlığında tek bir entry'de inceleyip oradan tek tek incelediğim paragrafları alıp 1. bölümün incelemesini onun başlığına falan ayrı ayrı kopyalamak mı uygundur, yoksa ana başlığa değil de 1. bölüme, 2. bölüme ayrı ayrı yazmak mı uygundur?


  • Barki  (19.05.11 22:01:02) 
bütün paragrafları kendi başlığına yaz, star wars başlığından da 6 tane bkz yap. bence.


  • xenophobe  (19.05.11 22:10:03) 
@xenophobe +1

ben olsam bu şekilde yapardım.
  • dahinnotha  (19.05.11 22:17:47) 
@xenophobe ben anlatamasam da çok güzel anlamışsın, teşekkür ederim yanıtın için :)


  • Barki  (19.05.11 22:47:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.