[]

bas gitar

bas gitar almaya havesleniyorum sanırım kendi kendime takılmak için. sorum ise çok ileri amaçları olmayan biri için önerilecek bas gitar markası ve amplifikatör markası, tipi nedir nelerdir? başka ek aletler gerekir mi? fiyat olarak durumlar nasıldır? benim akıl edemediğim ek bilgiler nelerdir?

daha inip dükkan dükkan gezecek kadar karar vermediğim için burdan bilen birilerinden bi fikir alayım dedim.. teşekkürler şimdiden.


 
stagg, squier, epiphone

en aşağı bunlar olur.

www.mydukkan.com

dan bakabilirsiniz.
  • hedep  (14.05.11 18:29:25 ~ 18:50:14) 
cort'tan şaşma.


  • zlatan1937  (14.05.11 18:36:00) 
her markanın düşük, hesaplı modelleri var, dolayısıyla bir marka önermek oldukça zor. squier'lara bakabilirsiniz mesela ama gitarı çaldığınız zaman hiç hoşunuza gitmeyebilir de. dolayısıyla siz iyisi mi bilen biriyle gidin almaya.

bunun dışında, bir bas gitarda benim ilk önce baktığım şey manyetiklerin konumu, şeklidir. çünkü baş parmağı manyetiğe yaslayabilmek benim için oldukça önemli. bunun dışında, perde sayısı, klavyenin kalınlığı ve genel olarak gitarın elinize nasıl oturduğu gibi unsurlara dikkat etmelisiniz.
  • resistance is futile  (14.05.11 18:36:14) 
ibanezin 600 tl civarlarına aktif manyetikli bassları vardı, onları önerebilirim sana. denedim çok güzel fiyat performans açısından.


  • misery loves company  (14.05.11 18:49:06) 
cort al derim. manyetiğe de parmağını yaslama, ileride telleri susturamazsın.


  • chemicalbass  (14.05.11 19:37:19) 
Kötü bir amfi alacağınıza bir kulaklık amfisi alın, hem başlarda çalışmak için yeterli olur hem de kötü amfiden alacağınız ses moralinizi bozmaz. Artan parayla da daha iyi bir bas alırsınız. Cort iyi diyorlar ama bas biraz acayip bir aletmiş, benim de çok derin bilgim yok ama ucuz bir bastan alacağınız ses tam istediğiniz ses olabilirken çok pahalı bir bas istediğiniz sesi vermeyebilirmiş. bilen biriyle almak çok çok iyi olur bu bakımdan.


  • sourlemonade  (14.05.11 20:56:18) 
cort, sx


  • alembic  (14.05.11 23:55:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.