[]

Kısa süre kalmış bir ödev için fikir aranıyor!

Konu: Türkiyedeki çalışma saatleri, insanlar üzerindeki etkileri vs

Bu konudaki olumlu, olumsuz görüşler sürüp açıklamam lazım, fikirlerinize ihtiyacım var... Teşekkürler.


 
fikir vermesi açısından iş bankasının reklamı vardıo geldi aklıma ilk olarak. bunun gibi şeyler olabilir sanki.. reklamlardan biri şuydu hatta:

www.youtube.com

tekrar bakınca doğrudan bir ilgisi yokmuş gerçi, neyse kalsın burda.
  • in vino veritas  (01.05.11 21:47:38 ~ 21:48:38) 
dersanecilik üstüne bi fikir verebilirim. sabah 8den gece 10 kadar çalıştığımızı bilirim. özel hayat diye bişe kalmıyo afedersin ama eşşek gibi çalşıyosun, sinir sistemin harap bitap düşüyor vs...
hatta bazen yemek aramız bile olmuyor ve müdürümüz bize bi günde yemek yemeyin ölmezsiniz diyor.
yani bu sektörde çalışma saatleri bakımından olumsuzluklar deryası var.
(içimi döktüm gibi oldu da yardımı olur belki.)
  • kimbilebilir  (01.05.11 21:49:47) 
havacılık sektörünü deş, için kan ağlasın. insanlar(bizzat ben misal) 14.00-24.00 çalışıp ertesi gün sözde off olup gece işe gidip 04.15-14.00 zaman diliminde yine çalışıyorlar falan. ve o off, o hafta için tek oluyor.
değil özel hayat, değil sosyal dünya evini temizlemeye vakit bulamıyorsun o kadar diyim.

  • tungur eezi  (01.05.11 22:49:55) 
proje-inşaat sektörü.mesai adı altında hiçbirşey yok artık iş aleminde.esnek çalışma saatleri hep çalışana doğru esnemekte.düşünkü iki haftalık yıllık iznim için hala bir tarih belli değil.ve bir kerede 10 günden fazla izin kullanamamak gibi bir şartları var.bu şartlar altında işini severek yapan bir tane insan göstermek bile zor artık.memurluk en güzeli herkes için.girişin belli çıkışın belli mantığı.


  • martimge  (01.05.11 23:45:42) 
  • pangea  (02.05.11 12:38:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.