[]

hat dakika avea veya diger sebekeler

simdi bende avea var. diyelim ki benim paketim 250 dakikalik. daha da dakikalarim dolmamis olsun. simdi bu 250 dakika yurtici yonleri kapsiyor. kendi ozel servisleri hakkinda bir sey denmemis. mesela 0.79tl/dk olan bir avea servisini aradik diyelim. bu arama benim dakikalarimi dusurmek yerine ayri olarak mi ucretlendirilecek yine ayni sekilde sms paketleri icin de 5tl olan (atiyorum yardim smsi) bir sms 100luk smsim varsa smsten mi gidecek yoksa 5tl ayri mi ucretlendirilecek. coook tesekkurler!




 
sms için söyliyim, faturada +5 tl olarak görünecek.


  • rain  (01.05.11 01:49:34) 
faturada hep + olarak oluyo sms den falan dusmuyolar.


  • rurouni  (01.05.11 02:03:05) 
dakika konusu da ayri olursa cok kotu.


  • ikilem  (01.05.11 02:10:05) 
dakika da ayrı 23 gelmesi gereken faturam 41 geldi bu ay avea nın ....


  • rurouni  (01.05.11 09:31:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.