[]

Ygs - Lys ?

İyi cumartesiler ekşi ailesi.

Bu yıl 2. senem ve fen öğrencisiyim geçen sene ki derecem 77bindi ve daha iyi bir üniversite ve daha iyi bir bölüm için 2. seneye kaldım.

Bu yıl haddiden fazla emek harcadım lakin herşey emekle olmuyor ygs sınavı esnasında bir rahatsızlık yaşadım ve sınavım normalde yaptığımdan 100 paun daha düşük geldi şuanda 343 puanım var ve 83bininciyim.

Lys konularım neredeyse bitmek üzere elimden geldiğince çalıştım.

Lys'nin çok daha önemli olduğunu biliyorum lakin bunu örneklerle açıklayabilecek yani çevresinde ki insanları örnek gösterebilecek dostlar varsa bende bir örnek yaratmak ve en kötü toplamda 15 ila 20 bin arasına girmek istiyorum. Okul gelecek olan puanımda 69 veya 70.

 
yaparsın hacı benim eski kız arkadaşımda ygsden düşük almıştı fakat iyi bir öğrenciydi, lys'ye çalıştı azmetti yaptı. sende yaparsın


  • 05  (30.04.11 14:43:04) 
çevremde vardı, sen de onlardan biri olacaksın. şimdiden lys konuların bitmek üzereyse zaten rahat ol. beklediğinden iyi gelecek sıralaman. lys'yi yapan ygs'yi yapandan kat kat avantajlı oluyor. zaten ygs'deki 100 puanın neti 12-13 mü neydi yanlış hatırlamıyorsam? her branşta üç net fazla yap ygs'de senden 100 puan fazla alan birinden, toplamda sağlı sollu dağıtırsın onu. için rahat olsun. çalışmaya devam! başarılar şimdiden.


  • sen git ben geliyorum  (30.04.11 15:15:35) 
bu arada aklıma geldi: ygs'de 78 bininci olan bir eleman geçen sene izmir yüksek teknoloji enstitüsü makine müh'e gitti. 18 bininci olmuştu genelde lys'lerden sonra. boşa konuşmuyorum yani.


  • sen git ben geliyorum  (30.04.11 15:16:41) 
@ 05, @sen git ben geliyorum ;

şükranlarımı sunuyorum, teşekkürler.
  • turkishjohndoe  (30.04.11 16:03:45) 
48000'lerden 6000 küsürlere atlayan arkadaşım var mesela.


  • godoy  (30.04.11 16:45:06) 
eğer gerçekten lys ye asılırsan iyi bir sıralama elde edebilirsin.60 binlerden 20 bine gelen arkadaşım var 5 binden 40 bine düşen arkadaşımda var yani lys fen ve mat ında olabildiğince az yanlış seni ummadığın sıralara taşıyacaktır sadece çalışmaya devam et ya olmazsa diye düşünme ilkbahara da aldanma kolay gelsin:D


  • master1  (30.04.11 17:15:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.