[]

Yemeksepeti kampanyalari nasil isliyor?

1) McDonalds kampanya yapti diyelim, ben siparis verdigimde mcdonalds en yakinindaki subeden bana urununu mu gonderiyor? yoksa bu kampanyalari sadece belli subeler mi yapabiliyor?

2) Yemek istemedigim gibi ciktiginda muhattabim kim oluyor, yemeksepeti.com mu yoksa yemegi tedarik eden sube mi? Bu durumda para iadesi istersem bunu kim sagliyor?


 
1. restoran sayfasında yazar nasıl işlediği.

2. yemeksepeti'yle konuşun bence.
  • sanal uyku  (28.04.11 17:00:16) 
kampanyalar zaten genelde yemeksepeti'ne has oluyor, yani tum subelerde gecerli oluyor. ama iste kampuslere, turkcellilere, avealilara falan filan has kampanyalar da oluyor.

sorun ciktiginda direkt yemeksepeti ile iletisime geciyorsun, onlar ilgileniyor sorunla, halledip sana geri donuyorlar.
  • nawres  (28.04.11 17:01:39) 
genel bir kampanya olur. sadece bir şubeye özelse belirtir. yemek istemediğin gibi çıktıysa ama sen doğru bir bildirimde bulunmuşsan yemeksepetine, bu durumda siparişi getirenle muhatap olman gerekiyor.


  • bıdıbıdı  (28.04.11 17:01:57) 
1* evet, sizin bölgenize kim bakıyorsa ona yönlendirme yapıyorlar. kampanyalarla ys'nin bi alakası yok, o şube ya da o marka bir kampanya yapıyorsa yapıyor. onları da ys anasayfasından duyuruyor, ayrıca restoranların yemeksepeti üzerindeki sipariş verilen sayfalarında da çeşitli açıklamalar var.

2* yemek istemediğiniz gibi çıktığında yemeksepeti ile iletişime geçebilirsiniz. yemeksepeti herhangi bir iade yapmaz, aracıdır daha çok. fakat restoranlar ys üzerinden epey sipariş aldıkları için ys'nin epey bi sözü geçiyor restoranlar üzerinde. para iadesi gerektirecek bir durum varsa ys üzerinden ya da onların yönlendirdiği yetkililerle konuşarak hallediliyor sorunlar.
  • repins  (28.04.11 17:29:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.