[]

A2 sınıfı ehliyet sınav soruları

B sınıfı ehliyetim var, A2 için kursa yazıldım, bana hangi soruları soracaklar ? "Kitapta motor bölümünü aç orada A2 sınıfı ehliyet alacaklar için diye yazar" dediler. Sorun şu : bende kitap yok.

Bana A2 sınıfı için sorabilecekleri bütün soruların bulunduğu bir link verebilirseniz süper olur. Hatta konu anlatımı da olursa süper olur. Azıcık baktım ama eksik gedik olmasın, arkadaşlar da yararlanacak.

edit : bir de şimdiki ehliyetin veriliş tarihi 2001, A2 alınca ehliyet yenilenecek, veriliş tarihi 2008 yazacak. Araba kiralamak icap ederse "şu kadar yıllık ehliyet isterim" diyen amcaya derdimi nasıl anlatacağım ?

 
Bende de B+A2 var, gerçekten de bana da aynı şeyi söylemişlerdi motor kısmına çalış yeter diye.Ben de şöyle bir göz gezdirip geçmiştim.

İkinci soru ile ilgili olarak, yeni ehliyetinizi alırken görevli polis memuruna mutlaka söyleyip, tarih olarak ilk ehliyet aldığınız tarihi yazdırın.Öyle söyleyince yazıyorlarmış, kurstaki hocam öyle anlatmıştı.
  • devourthedamned  (21.03.08 20:04:18) 
milli egitim bakanligi'nin sitesinde gecmi$ yillarin sorularinin oldugu bir bolum var. ilgili ar$iv dosyalarini indirip i$inize yaran a2 sinifi kitapciklarina bakabilirsiniz.

egitek.meb.gov.tr
  • can itin  (21.03.08 20:35:23) 
konu disi soruyorum affola; A2 icin toplam maliyet ne kadar cikti?


  • trimpot  (21.03.08 21:17:36) 
Her şey dahil 380ytl ile 280ytl arasında fiyatlar çıktı. Bazı yerler çakallık edip 170'e olur vs dediler ama ek masraflarla 390 lara çıktığı bile oldu.

Haliyle 280ytl fiyat çeken kursa yazıldık.
  • kimlanbu  (21.03.08 22:13:54) 
aynı soruyu ben sormuştum:
(git: 11958)

ve en kral cevabı sen vermiştin:)))
hatta o cevaptaki
www.olcaysurucukursu.com
linkine sınavdan 1-2 saat önce göz gezdirip 95 aldım. acaip kolay.
  • yersen  (22.03.08 04:00:26) 
ahahakjdfhlakjsdklhf :)) @yersen, yaşlılık zor iş abi unutmuşum o soruyu :) neyse benim için güzel bir yatırım olmuş, sağol hatırlattığın için (:


  • kimlanbu  (22.03.08 17:45:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.