[]

Neden böyle hissediyorum?

Bir kadın var. Benle yaşıt. Yirmili yaşların başında. Çok yakın bir arkadaşım. Kendisine karşı bir aşk beslediğim yok.

Bu kadının bir eski sevgilisi var. Avrupa'da okuyor. Arada bir ülkeye dönüyor. Arada bir sevişiyorlar.

Ve anlamsız biçimde bu sevişmeleri beni rahatsız ediyor. Büyük bir rahatsızlık değil aslında. Huzursuz edici biraz. Sebebini tam olarak bilmiyorum. Kıskançlık değil, onu biliyorum. Nefret küçük bir ihtimal. Olabilir, emin değilim.

Beni alakadar dahi etmeyen bir durum neden beni rahatsız eder?

Teşekkür ederim.

 
kızla sevişmek istiyo olmayasın ??


  • berginyonbaenre  (19.04.11 21:00:14) 
Şimdi olay "sevişme" konusu da olabilir "kadın" konusu da olabilir. Ya kadına karşı birşeyler hissediyorsun inceden, ya da cinsel hayatın pek parlak olmadığı için karşı tarafın cinsel hayatı seni rahatsız ediyor.

İşin asıl ilginci, senin karşı tarafın seviştiğinden nasıl haberin oluyor ? Kadın sana, ooh aliyle bir seviştik bir seviştik, apartmanın temeli oynadı diye mi anlatıyor ? Yoksa sen direk, aha Ali geldi bunlar yine sevişecek diye mi düşünüyorsun?
  • bonjurkes  (19.04.11 21:02:06) 
Senin yerine koydum kendimi ve fark ettim ki, ben de senin gibi hissederdim. Sanırım bütün sorun "eski" lafında. Yani, gerçekten sevgilisi falan olsa, bence, senin için sorun olmazdı ama ne kızın, ne de adamın ilerleyebilmesi, "eski" sevgili olmalarına rağmen yakınlaşmaları seni de bir şekilde sinirlendiriyor. Belki adam, arkadaşını kullanıyor gibi de bakabilirsin ama sonuçta tek taraflı bir durum yok. Kadın da adamı kullanıyor olmuş oluyor sonuçta.


  • sesee  (19.04.11 21:02:28) 
berginyonbaenre +1
daha güzel bi cevap olamazdı...

  • ataman  (19.04.11 21:03:00 ~ 21:03:37) 
içten içe kızıyorsun ona, ''ben varken niye onla sevişme ihtiyacı duyuyor ki?'' diye.


  • alcapon  (19.04.11 21:03:48) 
çocukta olup sende olmayan bir şeyin varlığından haberdarsın ve buna kızıyorsun gibi geldi bana. çünkü sen kızın yanındasın, çocuk senede bir geliyor. ama onunla yatıyor kız falan.


  • ykyt  (19.04.11 21:10:19) 
alcapon'a katılıyorum, sen kadınla konuş, hem onun da düzenli bir cinsel hayatı olsun, öyle araya süre sokmanın anlamı yok, hem de sen mutlu ol. Hem de eski sevgili eskide kalsın


  • bonjurkes  (19.04.11 21:10:49) 
@berginyonbaenre, İstiyorum diyemem. İstemiyorum da diyemem. Net bir cevabım yok o yüzden.

@bonjurkes, Doğru, pek parlak bir cinsel hayatım yok ama sırf bu yüzden bu hislere kapıldığımı düşünmek istemiyorum. Bana pek doğru olur gibi gelmiyor çünkü. Ve evet kendi anlatıyor. Zorlama falan da yok. Dediğim gibi çok yakın arkadaşız. Birbirimize her şeyi anlatabilecek kadar yakın. İstesem regl takvimini bile çıkartırım.
  • gyroscope  (19.04.11 21:11:14 ~ 21:13:42) 
regl takvimini çıkartırsın, ona güvenimiz sonsuz. O zaman dediğim gibi ya kadınla yatmak istiyorsun, ya da herhangi bir kadınla cinsel hayatın olmasını istiyorsun.

Her türlü, bu yukarıdaki iki sebepten birinden ötürü, karşındakinin, beni Ali çatır çatır sikti demesi ağırına gidiyor.

Normal yani, ya kadına açıl, ya da kendine yeni bir kadın bul
  • bonjurkes  (19.04.11 21:28:53 ~ 21:29:21) 
simdi söle bi gerçek var ki sana gelip eski sevgilimle şöle seviştik böle seviştik diye anlatan bi kız ne kadar yakın arkadaşında olsa sende onunla ilgili bi sevişme fikri uyandırır bu. bence şuanda "bu kız ESKİ sevgilisiyle seviştigine göre benim gibi çok yakın olduğu biriylede sevişebilir" diye düsünüyosun ki bende öle düsünürdüm yani bunun çok parlak bi sex hayatinin olmasiyla bi alakasi yok tamamen hormonsal bisi. ayrica simdi mutlaka "ne var eski sevgilisiyle arasinda bi bag vardir sevişiyodur kime ne" diyen cikacaktir tabii ki olabilir ama kızın regl tablosunu cikarabilmek genelde o kizla yatan insanlarin yapabildigi bi eylem sonuç olarak bence o kızla yatabilme ihtimalin çok yüksek


  • berginyonbaenre  (19.04.11 21:32:50 ~ 21:33:50) 
burda yazanların hepsi erkek bence. eski sevgilisi olabilir ama mesafeden dolayı ayrılmış, birbirlerine karşı hala bir şeyler hisseden, birbirlerini görünce dayanamayan insanlar olabilirler. eski sevgilisiyle sevişmesi seninle sevişeceği anlamına gelmez, bence böyle bir teklifle gidersen tokadı yersin suratına. sana açık açık yazdığını düşünmediğin sürece öyle bir şey yokmuş gibi davran.


  • meriadoc  (20.04.11 00:05:44) 
neden anlattığını da düşünmek lazım. eski sevgilisi olduğu halde sevişiyor da olabilirler, kime ne? kime ne ise anlatılması da tuhaf. siz de bundan dolayı tuhaf hissediyor olabilirsiniz.


  • tedirginlik hucresi  (20.04.11 04:43:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.