[]

uzun tüylü kedi türü

her kedinin tüyleri uzayabilir mi? uzun tüylü kedi türü hangisidir?
cins olmayan kedimizin tüylerinin uzamasını sağlayablir miyiz? böyle pofuduk pofuduk yani.



 
iran kedilerinin tüyleri uzundur mesela.


  • reddediyorum  (16.04.11 01:18:22) 
chinchila'ninkiler de uzundur.


  • nawres  (16.04.11 01:37:36) 
her kedinin tüyü pofuduk olmaz malesef. kedi tüyleri uzun ya da kısadır. tekirlerin tüyleri kısa iran chinchila ların tüyleri uzundur. ama kedin kısa tüylüyse tüylerini güzelleştirmek için şunları yapabilirsin; haftada iki kere metal dişli tahta fırçayla tara sonra kadife bir bezle tüyleri parlat. ayrıca sakın ucuz mama kullanma bu konuda royal canin tavsiye ederim, tüyleri süper yapıyor. son olarak paraziti olmamasını sağlaman gerekiyor bunun için de yemek kaplarını sürekli yıka, yemek yediği yeri sabunlu bezle sil ve tuvaletini 2 günde bir temizle. aşılarını ihmal etme sakın parazit deri hastalıklarına ve aşırı tüy dökülmelerine neden oluyo tabi sana da zararlı feci şekilde. ayrıca en son şunu da belirtiyim ki uzun tüylü kedinin bakımı çok zor oluyor malesef, kısa tüy daha iyi.


  • sincap  (16.04.11 02:37:54) 
uzamaz. ama sokakta görürsünüz bazen tekirler bile pofuduktur. ve fakat dikkat ettiyseniz kış mevsiminde öyle olur. yani kendini koruma amaçlı. yazın geçer.


  • ben smyrna  (16.04.11 07:56:29) 
Uzun tüylü kediler çok güzel görünseler bile özenme hiç. İlkbaharda o tüyler dökülüp yaz moduna geçilirken insana nefes aldırmıyor.


  • coldbound  (16.04.11 10:44:22 ~ 10:44:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.