[]

[ cpanel ] Dosyaları Yükledim Site açılmıyor?

Sağ tarafta screenshotları bulabilirsiniz. Web sayfasını açmak için domaini girip enter a basınca açılmıyor. apache ile ilgili mesajlar geliyor.

siteleri www klasörüne upload ettim fakat görmüyor (aynı zamanda public_html'e de upload etmiş).. yani ftp ile dosyalarımı görebiliyorum fakat 404 hatası alıyorum eğer spesifik bi dosyayı açmak istersem (index.php dahil)

neden böyledir? belli başlı klasörlere permission mı vermek lazım yoksa cpanel den mi ayar yapmak lazım :(

 
www klasorunde herhangi baska bir sey yok mu? eger yoksa ve gorunmuyorsa cpanelden bir kontrol edin bir yerde bir hata yapiyor olabilirsiniz.


  • entrapmen  (16.03.08 21:49:23) 
bi ihtimal hem public_html hemde www olmasından kaynaklanıyordur. silip birini deneseniz. (www'yi silin cpanel son hatırladığım public_html kullanıyordu)


  • darknum  (16.03.08 22:35:17) 
problem şu : klasör izinleri...
klasörler için 755 dosyalar için 644 olması gerekmektedir.
sizin public_html 722 mi ne öle bişey gözüküyor. 755 yapın bütün klasörleri.
genelde default olarak host açildiğinda zaten 755 olarak açilir, overwrite falan yapmışsın sanırım. veya sonradan permissionları değiştirmişsin. 755 yap düzelecek.
  • crystalsoul  (17.03.08 02:37:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.