[]

dokunmatik telefon

telefon alıcam ama piyasadan bihaberim önceliki tercihim nokia belki samsung diğerleri bedava olsa dikkate almam dokunmatik olcak müzik telefon olursa iyi olur transfer budget: 500-700 lira arası böyle bir tel varmı yardımcı olrmsnz.




 
samsung galaxy ace

bence bu araligin biraz ustunde olsa bile alinacak en iyi telefonlardan birisi.

edit: ayrica nokia'yi bu kadar gozunuzde buyutmeyin. senelerdir nokia kullanan birisi olarak soyluyorum, iyi soguslemis adamlar bizleri.
  • entrapmen  (05.04.11 19:06:45 ~ 19:07:46) 
yok nokia çok iyi olduğun değil diğerleirnin çok kötü olduğundır o samsung s880 2 günde elimde kaldı olmaz olsun.


  • brazzers01  (05.04.11 19:10:33) 
İlle de samsung diyorsan entrapmen'in dediği galaxy ace iyidir, ama ben başta HTC Wildfire olmak üzere diğer markalara bak derim. Ayrıca Nokia hiç önermem symbian akıllı telefonlarda çok yetersiz kalıyor.


  • Haldamir  (05.04.11 19:10:38) 
450-500 bandında galaxy mini tek geçilir. aman millete yaymayın sonra 5800-3310 gibi folloş olmasın :D


  • eipcack  (05.04.11 22:45:51) 
git t10 al daha iyi.


  • sage  (06.04.11 10:33:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.