[]

ps3 görüntü kalitesi yerlerde..

selam bir adet ps3üm var birde full hd 100hz 500.000 kontrast 32" lcd tv im var birde

fifa 11 oynarken özellikle sanki ataride oynuyorum yani hiç o akdar masraf yapılacak bir görüntü kalitesi yok ortada ama benden kaynaklanan bir sorun gibi geliyor çünkü youtube da oyun videolarıyla aynı kalitede değil.

hdmi kablo ile bağlı hdmi 1080p ayarlı ps3 te ama beni tatmin etmiyor. resim koycam buraya oda tam sorunu göstermiyo ama başka bi şekil bulamadım:s

tv nin ayarlarında da oyun konsolu ayarlarını seciyorum.

sizin bildiğiniz en ayrıntılı display ayarları nasıl yapılır?

fifa nın içnde ayarlar var mı varsa ben bulamadım.

 
solda ki resime baktım; herşey yolunda gözüküyor. 1080 p yazıyor çözünürlükte. tv'de "oyun modu" gibi bir şey varsa onu dene bence.
yoksa böyle bir ayar contrass ayarlarını da bir arttırıp, bir düşürüp "denge" noktasını bulmayı deneyebilirsin.

  • pangea  (01.04.11 02:30:11) 
kutusunda da belirtildiği gibi fifa 11'in doğal çözünürlüğü 720p'dir. 1080p ayarladığınızda televizyonunuz upscaling yapar. ve televizyonunuz bu işte iyi değilse piksel sorunları yaşarsınız. fifa için tüm ayarları 720p yapın.


  • milesh  (01.04.11 02:30:22) 
upscaling +1 Çözünürlüğü AUTO yap,o zaman sorun kalmaz.


  • skywalkeremre  (01.04.11 02:36:11) 
çözünürlük auto yapılmıyor illa seçmek gerekiyor. 720p yaptım değişen birşey yok.

ayrıca ben detaylı ayarları merak ediyorum. google daki sorunlar yok ekrar kararmıyor. yemyeşil olmuyor. google daki sonuclarda hep karar gitti soruları filan var.

bana en detaylı ayarlar bilgisi lazım sunu on yap sunu off yap gibi
  • seljax  (01.04.11 03:10:52) 
Anlattığınız sorun PS3 değil, tamamen televizyonunuzdan kaynaklanıyor. Bence televizyonunuza odaklanın problemi çözmek için.


  • trawmatolog  (01.04.11 11:36:37) 
bence kabahat konsolda değil tv'de. görüntü ayarları nasıl, nedir bilemiyorum ama orada egzotik bulduğun NE VARSA kapat. "ultra kontast" yok efendim "vivid renkler" bilmem ne, keskinlik arttırma, gürültü azaltma vs vs.

alayını kapat. herşey off, görüntü "mod" ayarı varsa standart, bir de öyle dene. ayrıca ilk ayar ekranındaki görüntü (böyle dandik bir fotoğrafta bile) bence cillop gibi görünüyor - belki fifa 11 o kadar iyi değildir ?
  • celeron 300a  (01.04.11 11:36:49 ~ 11:37:24) 
ps3 ün kendi menüsünün olduğu yerde sıkıntı yok sıkıntı fifa 11 de
mesela bi gol oluyo ağır çekimde top havada hareket ederken uzuyo yani tam bildğn top gibi durmuyo taşıyo top sağa sola

  • seljax  (01.04.11 17:03:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.