[]

[ fatura ödemesi ] Durum vahim ADSL 7 aydır ödenmiyor..

eylül ayında adana'dan istanbul a yerleştim ve utanmadan ödemedim adsl borcumu.. en son ağustos ayında ödemiştim. yanında sabit olarak gelen telefon faturalarını ödedim. şimdi en azından 7 x 30 = 210 ytl borç olduğunu biliyorum.

bunun haricinde prosedür nedir? şehirden şehire değişir mi? telekom bana dava açmış mıdır? eski ev adresime her hangi bir fatura ya da mahkeme bildirim vs. gelmemiş..

bu tür durumları yaşayanlar ne yapmıştır? önümüzdeki hafta yatıracağım söz veriyorum :) borcum ne olmuştur =/

 
muhtemelen yakinda "15 gun icinde odemezseniz mahkemeye verileceksiniz" diye bir posta gelebilir.

internet bankaciligi kullaniyorsan girip oradan borcuna bakabilirsin. ya da hizmet numarani bana soylersen senin icin bakabilirim.
  • trimpot  (06.03.08 13:45:11) 
borc biraz katlanmistir. 3 ayda geciken 49 ytl oluyordu 58 ytl. avukata verilmemis olabilir henuz cunku 1 yil gibi bir sureden geri geliyorlar. yine de odeyin derim en kisa zamanda.


  • entrapmen  (06.03.08 14:00:44) 
hiç bişey olmuyor merak etme. ben 1 sene tlefon faturasını yatırmadım, anca aradılar beni cepten "şüpheli alacaklısınız" diye. yani öyle bişey oldu mu muhakkak arıyorlar. ayrıca 7 x 30 olduğuna emin misin, ben adsl'nin 35 olduğunu sanıyordum, bir daha kontrol et istersen. bu arada sen bu kadar ay adsl ödemediysen kannımca telefon faturasını da ödemedin, ben derim ki sen bence telefon faturası içinde git bir kontrol ettir, zira patlarsın benim gibi... Ayrıca hala kesilmemişse internetin helal olsun.
ve tabi ki internet hesabın şehirden şehire nakil ettirilebiliyor. zira ben sormuştum bu iki sene kullanma kampanyasında "ben giderim, bu hat nolcak?" deyü, "merak etme biz peşinden getiririz onu" demişlerdi, haberin olsun.

  • chemsuk  (06.03.08 21:50:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.