[]

İhtiyaç Kredisi

Selamlar,

Kız arkadaşım ihtiyaç kredisi için başvurmak istiyor.(Bugün cep telefonuna olumlu yanıt gelmesine rağmen Finansbank'a gidip başvurmuş fakat kabul edilmemiş.) 2000 TL kadar paraya ihtiyacı var. Yalnız banka prosedürleri doğal olarak gelir belgesi istiyor. Fakat, kız arkadaşım çalışmıyor. Kendisine ait bir evi ve annesinden bağlanan emekli maaşı var. (Yetim aylığı) Buna göre hangi bankadan ne gibi bir yol izlemesi gerekir. Yardımcı olursanız sevinirim.


 
bu tür durumlarda red edilmez ama kefil istiyor bankalar. aylığını aldığı bankaya giderse işleri daha kolay hallolur.


  • hurin  (15.03.11 20:08:51 ~ 20:10:17) 
annesinden emekli maaşı aldığı bankaya başvursun.


  • izaleisuyuu  (15.03.11 20:11:43) 
bildiğim kadarıyla yetim aylığı'na istinaden hiçbir kredi verilmiyor. onun yerine çalışıyorsan sen ir fedakarlık yap ve bordronla 2000 tl çek derim. çok değil, 800 lira maaşın varsa bile uygun koşullarla kredi çekebilirsin, kız arkadaşın da sana öder.


  • soulthinkers  (15.03.11 20:32:52) 
kredi kartı varsa, öğrenci kartlarından falan, taksitli nakit avans çeksin. krediden daha uygun olur diye düşünüyorum.


  • yildirimba  (16.03.11 01:33:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.