[]

ALES banka işleri

merhaba, ilk defa Alese giriyorum, yarın kayıt olacağım.

yarın sınav merkezine uğramadan önce bankaya gidip parayı yatırsam olur mu ilk? Randevu falan bişeyler yazmışlar önce randevu mu almak şart, çünkü bankaya en önce uğramak en kolayıma gelecek de.

Bir de bankaya gidip alese girmek istediğimizi söylediğimizde sanırım yönlendiriyorlar herhangi ekstra bir şeye ihtiyaç yok değil mi?

 
Yok yok her şey kolayca hallediliyor. Git bankaya "Ales ücreti yatıracaktım" de, 2 saniyelik işlem o. Sonra sınav merkezine git. Sorun yok.


  • nevarki  (13.03.11 14:53:27) 
ben de öyle randevu fln bişeyler düşünüp gittim ilk, yok bankaya yatır dekontu kap gel dediler.

sıra numarası alıyosun ales diyosun kimlik veriyosun o kadar dekontu unutma
  • saiko  (13.03.11 14:53:45) 
ben garanti bankasının bankamatiğinden yatırmıştım aralıktaki sınav için. orada kartsız işlem menüsünde olması lazım.


  • ron dennis  (13.03.11 16:00:14) 
bankamatiklerin kartsiz islem zimbirtisindan da halledebiliyorsunuz. hatta garantide giseden degil sadece bankamatikten aliyolardi mesela.


  • bipolar  (13.03.11 16:01:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.