[]

sabah 10.10daki uçağa nasıl yetişilir???

soru gayet açık değil :) uçağa 3.kez binicem deneyim eksik yani.

-en geç kaçta havaalanında olmam gerekir?

90 dakka önce dediler ama bunun en sonu ne zamandır.

-yani 30 dakika falan önce varsam alırlar mı?
-bavul olup olmaması farkeder mi?
-online checkin falan süreyi kısaltır mı?

görüşlerinizi esirgemeyin lütfen. taa şirinevlerden sabiha gökçene gidicem.
metrobüs->uzunçayır->e10 veya 16s otobüsüyle gidicem.. yol sorun değil kaç dakka önce olmam gerek onu söylerseniz ben kaçta çıkacağımı hesaplıcam

 
90 çok 30 az.
1 saat önce orada ol.
yurt içi,dışı değişir birde.
  • password  (06.03.11 01:43:22) 
izmire gidicem


  • eipcack  (06.03.11 01:46:41) 
check in uçuşa yarım saat kala kapanır.online check in yaptırman yararına olacaktır tabi yine de sen bilirsin.
bavul olup olmaması bir şey değiştirmez.15 kiloya kadar (firmadan firmaya birkaç kg farkeder) alıyorlar.
sen hiç riske atma kendini.online check in yaptırsan bile en geç 45 dk önceden orada ol.uçuş kartını al,rahat rahat hallet işlerini.
yolda bir sorun olur,güvenlik kontrollerinde sıra olur,bişeyler olur yani.1 saat erken gitmen kontrollü olur,45 dk ideal,yarım saat tehlike demek tavsiye etmem.
iyi yolculuklar.
  • han20  (06.03.11 01:49:01) 
2 gün önce bavulum yokken ve online check-in yaptırmışken, uçağın kalkış saatine 2 dakika kala kapıda olabildim, bindim ve uçak kalktı, şans tabii. Online check-in bavulsuz kombosu ile kapı kapanana kadar vaktin oluyor.

e-10 a bindim kozyatağından, çok dolaşıyor, 1 saatte zor gitti. e-3 pazar günü olduğu için ters saatlerde sana uymaz. 8:35'teki 16S ile çok rahat gidersin gibi.
  • vi3e  (06.03.11 03:52:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.