[]

erbakan'ın cenazesine katılım ne civardaydı?

selamlar,

erbakan'ın istanbul'daki cenaze törenine aşapı yukarı kaç kişi katıldı biliyor muyuz?
kaç?


mersi.

 
400 bin diye biliyorum.


  • zeplich  (02.03.11 23:35:56) 
orda en az 1,5 milyon insan vardı.Bu da daha cenazenin başında çekilmiş resim.Başka illerden katılım biraz daha geç oldu zaten.

i54.tinypic.com
  • rain  (03.03.11 00:06:39 ~ 00:08:52) 
Ailemde Fatihte oturan kişiler var, 30-40 yıllık, dediklerine göre Özalın cenazesinden bile daha kalabalıkmış, FevzipaşaCaddesi, Akdeniz Caddesi vb tamamen doluymuş, ve kalabalık vatan caddesine kadar doldurmuş her yeri. 1.5 milyonla 2 milyon arası olduğu kesin.


  • efrasiyab87  (03.03.11 00:53:58) 
resimlere bakınca 10-12 milyon kadar var.

insanlar milyon görmemiş ya da en azından maça gitmemiş.
  • drip nick i zaten kullanilmakta  (03.03.11 01:18:08) 
bu resim cenazenin tamamını yansıtmıyor onu söyleyimde.sadece cenaze töreni başlamadan çekilmiş.Kortejin bir ucu merkez efendi mezarlığındayken diğer ucu fatih camiindeydi.Tüm ara sokaklarda hınca hınç doluydu.Fatih'ten Zeytinburnun'a giden yolların uzunluğunu ve genişliğini bilen bilir zaten.

Ayrıca,cenazeye katılmadığı halde tv den bakıpta sayıların azlığı konusunda ısrar eden arkadaşları da anlamıyorum.
  • rain  (03.03.11 01:37:37) 
100bin yoktur. biz millet olarak sallamayı çok seviyoruz. 1 milyon-5 milyon fln diye de gerçekçi olmak gerekirse 100bin i bulmaz bu kalabalık.


  • faaip de oiad  (03.03.11 15:16:22) 
@faaip el insaf gazeteler bile senin kadar yermiyor, millet olarakda bi çekememezliğimizde yok değil tabii.Ölmüş gitmiş adam,biz neyin kafasını yaşıyorsak hala..


  • rain  (04.03.11 21:13:36 ~ 21:13:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.