[]

karsi daire randevu evi cikti !!

2 hafta once yeni bi eve tasindim. Bu yeni ev: istedim mevkide , kirasi bolgede ki evlerden 50 tl ucuz hatta ev sahibine ne depozito istiyor ne bekar erkek'e vermem diyor ne de 3-5 aylik kirayi pesin istiyordu ,sartlari konusurken ev sahibi " eger yillik, 6 aylik kirayi pesin verirseniz biraz daha kirada indirim yapabilirim" dedi. bende kelepir ev cikti evin sagina soluna biraz bakim yaptim mi ev super olur filan diye dusunup 6 aylik pesin verip anlastik ve tasindim.

Ilk gunler pek birsey farketmedim karsi daireye gelen giden cok oluyordu ama ev sahibi " zaten apartmanda hep bekarlar ogrenciler kaliyor" dediginden ogrenciliktendir diye filan diye dusunuyorum. Olaya ayikmam yatak almaya gittigimde oldu. Yatak aldigim dukkana evi tarif ederken dukkanda ki genc " abi sen su bordo binayi tarif ediyorsun" diye sorunca evet daire numarasi 6 deyincede "haaa su karsisinda malum evin oldugu daire" derken suratinda sansar bi gulumseme belirdi.icimden "yoksa orasi" diye gecirirken. genc adam suratinda ayni sansar gulumseme ile " tamam abi bizim sofor iyi bilir orayi hatta bu gece getirir" dedi.

Elemanlar yatagi o gece getirdi ben ertesi gun gelir diye bekliyordum. iclerinde biri "siz arabaya inin ben geliyorum " deyip karsi dairenin kapisina caldi ama acan olmadi bi sure bekleyip gitti. 2=3 gece sonrasi kapiya dayanan dayanana alkolu bunyesine fazla gelen bagira cagira karsi dairede aliyor solugu. tabi uyumak ne mumkun gecenin 2si 3u kapidalar. fazla uzatmayayim.

sonuc olarak:ben arasira uykudan uyanmak harici pek dert etmiyorum acikcasi hatta gecen bir tanesi (2 ya da 3 kisiler) ile kapida rastlasip evine kadar paketlerini birakip icinde ima icermeyen siradan kisa muhabbet edip tanistik. daha sonra yine karsilastik bi ara cay iceriz muhabbeti bile cekiyordu ki eve geldik.neyse ama eve gelen kiz arkadaslar inanilmaz rahatsizlar durumdan. Hatta annem geleyim evi bi temizleyeyim filan dedi zor bela 3 arkadas yasiyoruz diye kandirip vazgecirdim.

ozet: karsi komsularim hayat kadinlari ne yapayim? ben hic rahatsiz olmuyorum bu durumdan acabe bende mi gariplik? (28 yas erkek hayat kadini ile isi olmayan bireyim). ama ev kelepir la. Muhabbet edip evlerine gideyim mi? hic randevu evi gormedim nasil bi yer diye merak ediyorum.

 
madem rahatsızlık yok, hayat kadını ile de işin yok... otur oturduğun yerde birader.


  • zawisza  (02.03.11 20:17:53 ~ 20:18:01) 
karşı komşuya beleş diye bir tarife olmaz. o eve giriş paralı arkadaş! istiyorsan git nolucak:d


  • royal  (02.03.11 20:18:11) 
olasi olaylardan kendini sakinabilirsen, takil iste


  • rn  (02.03.11 20:20:18) 
evet sirf meraktan abaza degilim sonucta.


  • 1917  (02.03.11 20:22:50) 
tamam iste, madem komsu diyalogu da var aranizda bi ara derdinizi anlatir gidersiniz komsulariniza cay icmeye


  • rn  (02.03.11 20:28:12) 
eğer vergi vermiyorlarsa yaptıkları fuhuşa girer şikayet etme hakkın var.


  • onuruno  (02.03.11 20:29:05) 
insanin basina gelenlerin bir kismi da meraktan gelir.


  • nawres  (02.03.11 20:29:23) 
Sen rahatsız olmuyorsan sorun yok...
Merak ediyorsan git. ama hastalığıdır, pisliğidir vs... strese girersin sonra buraya gelir acaba hastalık mı kaptım diye sorarsın :)

  • livaneli kadir  (02.03.11 20:29:48) 
çaya gidin o zaman çaya çağırdılarsa. 24 saat seviştiklerini zannetmiyorum. abaza da değilmişsiniz, yani insan onlar da. herkesle sevişecekler diye birşey yok.


  • prodeq  (02.03.11 20:30:07) 
olayı anlattın. sonunda ben bekliyorum ki, onları oradan nasıl attırırım diyeceksin. ama sen çevirdin lafı gideyim mi falan içinde merak birikmiş. bence gitme senin eve kahve içmeye çağır.


  • ykyt  (02.03.11 20:32:24) 
ev cihangirde mi pampa? yoksa başkurt sokatda mı ? :)


  • bardas skleros  (02.03.11 20:34:51) 
evden attirmak icin polis'e basvurup sikayetci olabilirim bunlari biliyorum . burayi polis'te biliyordur. Burada kalma sebeplerinden biri apartman aile apartmani degil yani kimse iplemiyor 5 numaradakinin ustunde kim var, ahlakimiz bozulacak diye .

@bardas skleros: istanbul degil hatta buyuksehir degil burasi
  • 1917  (02.03.11 20:37:32 ~ 20:39:01) 
tüh lan istanbul olsaydi adresi lazım olurdu.


  • all girls dream  (02.03.11 20:44:34) 
kafanız rahatsa problem yok bence de. @prodec'in de dediği gibi onlar da insan sonuçta.
ama arkadaş ve aile durumu sıkıntı gerçekten de. o konuda yapacak pek bir şey yok gibi.

  • natnan  (02.03.11 20:50:38) 
bizim de üst komşumuz öyleydi.. hem de pezevenkleri ile beraber oturuyolardı.
kapıya dayanan sarhoşlar, gece gelen gürültüler..
apartmanca sürekli şikayet ettirdik, Mavişehir'e taşındılar..(izmir)

şikayetçiyseniz apartmanca birleşip voltranı oluşturun bence :)
  • black wings gray eyes  (02.03.11 21:02:03) 
eğer siz rahatsız olmuyorsanız sorun yok. ahbap olup en ufak bir sıkıntı yaşadığınızda şikayet edebilecek mesafede olun derim ben.
sizin kız arkadaşınız da eve belli saatlerde tek başına girip çıkmasın.
hatta güvenlik için pronet veya türevi taktırın...
  • jeanluc  (03.03.11 15:12:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.