[]

cübbeli ahmet hoca

biraz önce hakkında açtığım duyuru silinse de, cübbeli sevgim zerre eksilmedi. kendisinin çok popüler vaazlarından olu$an görüntüler varmı$, ben aradım ama bulamadım. adnan hoca da bahsediyor hatta 'ne güzel vaaz veriyor adam' diye. kendi sitesinde de bir kısım vidyolar var; ama onların arasına yüklemeyi unutmu$ sanırım o sonuncuyu. linki var mıdır?

bu yazıyı okuyacak moda not: gayet legal arkada$ım bu istek. adam kendi de yayınlıyor vidyolarını internet üzerinden; biraz ara$tır, öğren.


 
invalid torrent file diyor =/

seeder yok henüz hiçbirinde
  • ateistanbul  (23.02.11 00:58:01 ~ 01:00:46) 
ben mrtksn nin verdiği torrenti 1-2 gün açık bırakarak indirmiştim videoyu.


  • cedric tweedledee  (23.02.11 01:04:31) 
torrentlerden elde edemiyoruz zaten o güzel vaazı. yine de allah'dan (c.c) ümidimi kesmiyorum ben.

~special thanks to bruges. allah yolunu açık etsin bu değerli karde$imizin.
  • ateistanbul  (23.02.11 01:19:45 ~ 01:51:47) 
torrent sitelerinde halen mevcut olduğu, çok yavaş da olsa indirilebilir olduğu tespit edilmiş. kim tespit etmiş bilmiyorum, sormayın.


  • darkredanger  (23.02.11 01:58:57) 
şüphesiz ki, orada bir yerlerde var bu video.

truth is out there.
  • desdinova  (23.02.11 02:01:30) 
118 kb'ı gördüm printlerim var & allah razı olsun tüm uploaderlardan, ibretlik bir payla$ım.


  • ateistanbul  (23.02.11 02:04:05) 
sitesi var, oradan hepsine ulaşırsın. google video da deneyebilirsin. sitesinde canlı yayını da var. ben de izledim hemen hemen hepsini, inanmasam da kendisini baya severim. ama son kaset olayından sonra yüzünü görmek istemiyorum hakikaten. özü sözü bir dedik, galiba yalan çıktı.


  • nezareten taharet  (23.02.11 02:11:26) 
ilk ciktiginda facebook'ta bile paylasmislardi, ordan izlemistim ben, sonra da layk etmistim.


  • nawres  (23.02.11 09:20:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.