[]

Son iki yılın en iyi filmleri

Arkadaşlar eskiden haftada beş altı film izleyen ben neredeyse iki yıldır doğru dürüst byazperdeyle ve beyaz lcd monitörle hemdem olup film izleyemedim.

Bu nedenle sizlerden ricam on günlük bir film kampına girecek şu garibe acilen filmler tavsiye etmeniz.

Son iki üç yıla ait (Bilhassa son altı aydır hiç izleyemedim) sinemada gidebileceğim ancak tercihen evde izleyebileceğim "mutlaka görülmesi gereken" filmler.

Sizleri yormamak adına izlemiş olduğum filmleri yazayım: inception, shutter island, scott pilgim, kick-ass, av mevsimi, the expendables.

Şimdiden teşekkür eder; cevap yazanları "Geç de olsa" tikler; ekşicilerin entirilerine şukela verir; ekşici olmayanların da ekşici olabilmeleri için büyük dua ederim. :)

 
2010:

the book of eli
toy story 3
inception
hot tub time machine
the crazies
kick-ass
iron man 2
salt
machete
the social network
shutter island

2009:

earth
sherlock holmes
paranormal activity
moon
the road
the blind side
district 9
the hangover
avatar
the hurt locker
inglorious basterds
up
julia
  • ermanen  (22.02.11 05:08:37 ~ 05:16:51) 
salt
animasyon seversen toy story 3
black swan
the king's speech
the social network son zamanlardaki filmlerden aklıma gelenler bunlar.
  • ekaterina  (22.02.11 05:11:26) 
un prophète
mary and max
true grit
the fighter
el secreto de sus ojos
das weiße band
how to train your dragon
  • zihuatanejo  (22.02.11 09:19:32) 
yukardakilerden
book of eli
salt
the social network
district 9
the road

bunları hiç beğenmedim.
  • dieselsingle2  (22.02.11 09:57:05) 
  • xenophobe  (22.02.11 12:19:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.