[]

Sınav psikolojisi

Öncelikle merhaba ;
Benim sorunum ygs'ye 40 gün kadar kalmış olmasına rağmen hala ders çalışamıyor olmam kendimden kısaca bahsedecek olursam fen lisesinde son sınıfta okuyorum ortalama bir ogrenci gibi puanlar yapıyorum ( 500 üzerinden 430 civarı ) fakat hedefim ortalama bir ogrencinin gidemeyeceği itü elektronik ve haberleşme kısaca çözüm önerilerine ihtiyacım var

Not: annem ve babamin doktor olmasından, doktora gitmemi pek istemeyeceklerinden dolayı doktor önerisini geçiniz.
Cevaplar için teşekkür ederim unutmadan (ne kadar ölçü olmasada ) istediğim bölüm geçen sene 460 puanla kapatmış diyebiliriz .

 
ben de öss ye son 2 hafta kala çalışmayı bıkramıştım. çalışasım gelmiyordu senin gibi. bence bırak gitsin. çalışma canın istemiyorsa. sadece arada sayfalara falan bak istersen

bu arada deneme sınavları daha zor bilyiorsun. yani orada yaptıgın puan dan daha fazlasını yapıcan sanırım.
  • wessago  (17.02.11 15:31:58) 
ygs büyük ölçüde belirleyici bir sınav değil. lys'de yardırman lazım bunun için de yeterli zamanın var. yok hacı yardıramam ben diyorsan hedef başka meslekleri düşünebilirsin. bu ortalama puanla kötü bir yere gitmezsin zaten tercih hatası yapmazsan.


  • jameskeenan  (17.02.11 15:49:53) 
Ygsnin belirleyici olmadıgını biliyorum ama en azından moral acısından bence önemli üzerine düşmek istiyorum ama düşemiyorum yani motive edecek oneriler sunsanız daha güzel olmaz mı?


  • bozbaykus  (17.02.11 16:02:59) 
boşver çalışma istemediğin bir bölüme girince o yıl aklın başına gelir, okulu bırakıp başlarsın çalışmaya artık...


  • rubiks cube  (17.02.11 16:09:56) 
rubicks cube'un dediği durumdayım şu an. düşük bi bölüm kazandım ve artık yeter çalışmak istemiyorum deyip o bölüme gittim. 1.sınıftan bıraktım şu an ve tekrar hazırlanıyorum. istersen çalışma.


  • kmrr  (17.02.11 16:29:54) 
dershaneye gidiyorsan evde de dikkatin dağılıyorsa orada otur çalış daha çok. dikkatin dağılmaz. kütüphanede falan arkadaşlarınla çalış ufaktan. bi de ygs çok zor olmaz yaparsın hani. lys de çalışmazsan eleniyosun baya ama.


  • annebenyazarolucam  (17.02.11 17:51:41 ~ 17:52:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.