[]

Fanlı Isıtıcı mı İnfrared Isıtıcı mı?

Küçük bir oda. Hangisini tavsiye edersiniz?




 
infraredler feci elektrik yakıyor. hiç tavsiye etmem.


  • oceano  (19.02.08 19:06:10) 
fakir'in fanli isiticisini kullaniyorum, cok memnunum. odayi yaklasik 10 dakika icinde isitiyor.

hepsiburada.com'dan almistim. buyrun bu da linki: www.hepsiburada.com
  • trimpot  (19.02.08 19:48:47) 
Son zamanlardaki infrared ısıtıcı gazına gelip salonunda sürekli infrared ısıtıcı kullanan iş arkadaşım, bu ay gelen 600 YTL (yazıyla altı yüz) elektrik faturası dolayısıyla infrared ısıtıcısıyla vedalaştı :)
Umarım tercihine bir yardımı dokunur...

  • trados  (19.02.08 20:12:42) 
Vallahi cok yardimi dokundu, tesekkurler :) Elektrik sarfiyati bir yana, ben infrared isiticilarin "gunes gibi" isitmalarina da kil oluyordum, o yuzden fanlilara bakmaya baslamistim. Ilginctir, ben de gozume Fakir Hobby 20'yi kestirmistim, tesaduf oldu. Onu alayim bari. Cok elektrik yakmiyordur insallah bu da.


  • boshi  (19.02.08 20:16:59) 
ikisini de kullanmış biri olarak; yalıtım iyiyse fanlı al, yalıtım kötüyse infrared al ama bence yağlı radyatör al. ben 4 senedir falan yağlı radyatör kullanıyorum başka birşeye gerek duymadım.


  • metox  (20.02.08 00:19:34) 
boshi; Fakir Hobby 20 bence gayet is görür bir alet. Elektrik yönünden de tasarruflu. hem benim aldigimda 60 ytl idi. simdi 56 olmus :)


  • trimpot  (20.02.08 11:33:59) 
evim kaloriferli olmasina ragmen salon biraz serin oluyor diger odalara gore. termostadli bir fanli isitici aldim, olayi dengeledim. cok da yakmiyor. ama infrared isitici kullanan tanidiklarim (izmirde ama) az yaktigindan ve guzel isittigindan bahsediyorlardi. ama aradaki fiyat farki 2 aylik elektrik faturasina bedel.


  • ayi terbiyecisi  (20.02.08 11:44:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.