[]

ruhsa çöküntüden kurtulmak

çok yanlış tanıdığım, beni hüsrana uğratan birinden ayrıldım. ayrılalı 6 ay geçti ama hala bitkin haldeyim. film izleyemiyorum, arkadaşlarım buluşmak isterken onlardan kaçmak için binbir türlü bahaneler uyduruyorum. 6 ay sizce de artık içten gülümsemek, eski neşeli günlerime dönmek için yeterli değil mi? var mı "merak etme bu da geçicek?" diyebilen?




 
tabi bir de beni neşelendirebilecek, eski günleri geride bırakmama yardım edebilecek fikirleri olan?


  • schizophrenia  (06.02.11 21:56:42) 
nişanlım dediğim, hayatımın mına koyan hatundan ayrılalı 6 aydan fazla olmuştu ama hala onunla yapılan hiç bir aktiviteyi yapmıyordum. sülalesini eşekler sevsin, kimyamı değiştirdi. normal bu dönem. şimdi daha iyiyim, geçti sanki azar azar.

yeni sevgili bulma denemelerine girme. şu halin dehşet ilgi çekecek, birileri hayatına girmek isteyecek alma. biraz daha yalnız kal, keyfini çıkar. seviyorsan alışverişe çık, kendine harca paranı ve zamanını. haftasonu kalk es es e kahvaltıya git mesela :)

edit: alternatif aradığın sürece mutsuz olursun. başkası elbet çıkacak bir gün karşına ama onu unutacağım diye hayatına aldığın her armut sana zarar verir. misal aşağıdaki genç osman.
  • pisekar v2  (06.02.11 22:06:44 ~ 22:21:42) 
üsteki yorumu takma. harbi çivi çiviyi söküyor. bu bunalımının temel sebebi kimsenin onu gibi olamayacağı. ama başka biri onun doldurduğu bir kaç boşluğu doldurduğu zaman ''aaa tek değilmiş bu dünyada o'' diyeceksin... ilk hedef yeni bir sevgili. olmadı ayrılırsın çok mu sorun. ama ben zor bir ilişkiden çıktım modlarındada başlama olaya.


  • eternal disgust  (06.02.11 22:15:07) 
spora başla ve b12-b1-b6 vitamini kombinasyonu kullan ayrıca günde 2 şişe maden suyu iç. yalnız maden suyu seçerken magnezyumu bol olan bir marka seçersen daha iyi olur. ve kendine basit de olsa bir hedef belirle 15 dk yorulmadan koşmak gibi basit bir hedef olabilir bu mesela.müzik eşliğinde uzun yürüyüşlerin de çok iyi geleceğini düşünüyorum.

noktalama işaretlerine dikkat etmenden salak bir adam olmadığın belli oluyor.o yuzden kafanı kaldır ve zamanını boş yere harcama.


edit : b vitamini kombinasyonu oalrak nerox-b12 tavsiye ederim ezcaneden alabilrisin kutusu 11 lira.ve hapı içtikten sonra da en az yarım litre su iç.
  • atipasha  (06.02.11 23:18:13 ~ 23:19:35) 
umudunu kırmak gibi olmasın da o sıkıntıyı 1 yıldır geçiremeyenler var.


  • ennoia_  (06.02.11 23:46:11) 
bende tavsiye istiyorum.burda tamamen bana uyan bir başlık görünce ayrı açmak istemedim.5 yıllık sevgilim beni defalarca aldattı daha doğrusu aldatmış.geç öğrendim.yukarıda yazanların aynısını yaşıyorum nerdeyse:s


  • srpsrp  (07.02.11 00:15:27) 
düşünce/tavsiyeleriniz için teşekkürler. sizi mahvederken, kendisinin hiç bir şey olmamış gibi hayatına devam etmesi çok koyuyor işte. insan "ben bu kadar mı güçsüzüm, bu kadar mı körüm?" diye düşünmeden edemiyor.


  • schizophrenia  (07.02.11 01:06:05) 
müzik dinleyin,film izleyin,uzun yürüyüşler yapın ama tek başınıza.zaman gelecek döneceksiniz mesut günlerinize


  • sidd79  (07.02.11 02:43:48) 
bu sekilde davranmanin size getirisinin ne oldugu uzerine yogunlasin. tamamen mantik yurutun diyorum yani. bu sekilde onun size daha cok zarar vermesine sebep oluyorsunuz. Halbuki bir an daha fazla zarar vermemesi gerekiyor. Gecmiste yasanan, hic bir kabahatinizin olmadigi bir mevzu icin su aninizi, e haliyle geleceginizi niye durduruyorsunuz??? Bir kavanoz dusunun, butun dusunmek istemediklerinizi icine doldurun ve agzini kapayin, acmayin. akliniza geldigi anda, hemen o anda ama, o kavanoz gelsin akliniza, sakin detaya girmeyin, o kadar senem gitti, su kadar zararim oldu, butun o pislikler, oyunculuklar, tartismalar...hic birini uzerinde dusunmeyin. sadece zaman kaybi olur su sirada.


  • leyla3  (11.03.11 19:11:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.