[]

Türkiye'ye vize

bi arkadaşım türkiye'ye gelmek istiyor ve kendisi ukrayna'da okuyor ama aslen eritre'li, daha önce vize için başvurdu ama reddedildi. şimdi tekrar başvuracak konsolosluğa ama yine reddederler diyor, merak ettim acaba vize alabilmesine benim bir katkım olabilir mi, davetiye falan gibi olaylar türkiye vizesi için de mevcut mu?




 
türkiye'nin verdiği vize sınır kapılarından alınıyor. konsolosluğa falan başvurmasına gerek yok.


  • zlatan1937  (06.02.11 18:19:41) 
normalde öyle ama eritre 3. dünya ülkesi oldugundan dolayı konsolosluktan alınması gerekiyor, kapıda vermiyorlar.


  • ekaterina  (06.02.11 18:35:14) 
yani işte bu 3. dünya ülkelerinde yaşayanların yaşam standardı bizden düşük olduğu için gelip gitmeme ihtimallerine karşı verilmiyormuş, ama çok saçma bu arkadaşımın ukrayna vizesi var, suudi arabistan oturum izni var ama hala vermiyorlar.


  • ekaterina  (06.02.11 19:02:03) 
Davetiye yollamanızın bir zararı olmaz, yararı olabilir.


  • sourlemonade  (06.02.11 20:19:07) 
türkiye'de özellikle taşınmaza sahip birinin davetiye göndermesi etkili olabilir. ayrıca arkadaşınız da eğer o bahsettiğiniz ülkelerin herhangi birinde bir taşınmaza sahip ise onu göstersin. ayrıca ukrayna'da öğrenci olduğunu belirten bir belge ibraz etsin. bunun yanında kesinlikle geri döneceğine dair şeyler olmalı belgelerde. aslında okula kayıtlı olması yeterli olacaktır diye düşünüyorum.


  • zlatan1937  (18.02.11 16:04:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.