[]

Protein Tozu

Sayın duyuru sakinleri; Ben kilo almak için protein tozu kullanmaya karar verdim aldımda bir tane, içinde %15 protein %75 karbonhidrat %10 da garip şeyler var. Şimdi esas soruya gelirsek ben bu tozu spor yapmadan kullanırsam bana çok bi zararı olur mu ?




 
%15 protein oranı çok ekstrem bir oran değil. bence abartmadıkça bir sorun olmaz.


  • cro magnon  (03.02.11 23:30:55) 
yatmadan önce 1 ölçek alsam yeterli olur sanırım ?


  • Bravefart  (03.02.11 23:32:23) 
spor yapmadan kullanırsan karaciğerine zarar verir. ayrıca senin dediğin protein tozu değil weight gainer yani protein destekli kilo aldırıcı, bunu kullanırsan kilo alırsın ama şöyle düşün bunun bir günlük kulllanımında 1 porsiyon tavuk şiş+ 1porsiyon makarna+ bir büyük pizza yemiş gibi olursun.. ee şimdi sen spor yapmadan vücudun olduğu gibi yağa çevirecek bunları başına iş alacaksın..


  • kalim  (03.02.11 23:33:33) 
ayrıca önemli olan gainerlarda protein oranı değil whey değil ki bu optimum da 1250 kalori var ee sen spor yapmazsan nereye gidecek bu kaloriler? kaldı ki kafana göre kullanmanda yanlış, akşam yatarken süt ile içmek falan, çünkü adam bunları düzenli kullanım için yazıyor düzenli kullanım dediğim de 3-4 ölçek içmen gerekiyor her gün.. yani yaşını bilmiyorum ama eğer 20 den küçüksen 20 den sonra nasılsa kilo alacaksın o yüzden kullanma derim, eğer 20 den büyüksen yine kullanma protein ağırlıklı beslenmeye çalış.. gainer çok lüzumsuz bir ürün..


  • kalim  (03.02.11 23:38:11) 
22 yaşındayım ama ciddi bir kilo sorunu var bende, bir insanın yiyebiliceği yemeğin en az iki katını yiyorum ama tık yok. bari dedim böyle takviye yapayım belki kilo alırım.


  • Bravefart  (03.02.11 23:41:28) 
ya yine de spor yapman şart önemli olan zayıf olmak veya şişman olmak değil, sağlıklı olmak. tr deki insanlar bunu anlamıyorlar hakketen.. şimdi bunu içtin, içtin göbeğin yağ bağladı daha mı iyi olacaksın?? aslında ne güzel zayıfsın spor yapıp kasa çevirebilirsin bunları, millet senin gibi zayıf olabilimek için aylarını harcıyor unutma, ayrıca spor salonlarında da ağırlık antremanları genelde belli bir kiloya ulaşılınca verilir, yağlar eritlir ilk önce sonra kas çalışılır..
bence sen spor salonuna yazıl, kas yapmaya çalış, eğer param yok diyorsan da iki tane dumbell al eve onlarla çalış beslenme aynen devam et kilo almaya başlarsın..

  • kalim  (03.02.11 23:46:02) 
senin o dediğin protein tozu deil. onla alacağın kilo ancak yağ olarak depolanır. o da görüntüyü zayıf halindekinden daha beter hale getirir emin ol. çünkü kilo alınca kızlar bana bakacak seksi olacam diye umuyosan havanı alırsın. değişen tek şey sadece göbek bölgendeki şişme olacak. tabi çok zayıfım yine yağa da razıyım diyosan al. ama en iyisi kiloyu yağ olarak değil kas olarak almaktır.çünkü görüntüyü yağ deil kas kütlesi güzelleştirir


  • you can go suck a fuck  (03.02.11 23:53:01 ~ 23:54:39) 
abi olay güzel görünmeye çalışmak felan değil. benim tek istediğim "S" beden elbise giyinmemek. ama haklısınız sonuçta en sağlamı spora başlamak olucak gelbası.


  • Bravefart  (04.02.11 00:02:10) 
fitness'e git.kilo almak istediğini söyle.ne yemen gerektiğini söylüyorlar zaten.herşeyin doğalı iyidir.protein tozu sağlıga zararlı karaciğere


  • sidd79  (04.02.11 00:23:37) 
yiyerek kilo alabiliyo olaydın zaten bu güne kadar alırdın.

görünüşe göre ektomorf bir bünyeye sahipsin, spor yapmadan gainer kullanmanın bir faydası yok. vucudun yağ yapamk istemiyor bu durumda kilo almanın ve hacim kazanmanın yolu uzun vadeli bir fitness+diyet programı.
  • orpheus  (04.02.11 04:05:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.