[]

tarihi geçmiş ilford dia ve çapraz banyo

elimde şu an 98 son kullanma tarihili bir ilford dia 200 asa film geçti. bunu çapraz banyo yapılsa falan gene mi adam olaz? yani nasıl olur? çok mu eskimiştir? ? hı fikirleriniz ya da denemiş olan?




 
o filmi çapraz dikey yatay banyoya da tutsan iş görmez.. çekersin eğlencesine, gider üstüne bir de banyo parası verirsin.. çıkan fotoğraflar fotoğraf olmaz, verdiğin paraya yazık


  • her yerde is goren  (01.02.11 23:45:51) 
hım sonuçlar çok mu kötü olur?

misal birisi
www.flickr.com

bu fotorğafı koymuş 11 yıllık deyür film. yani sonuç böyle mi olur? yoksa daha da mı fecahat?
  • cedric tweedledee  (02.02.11 01:11:21 ~ 01:13:22) 
onu bilemem ama ondan süper lomography filmi olur. ilgi alanınıza girmiyorsa gittigidiyor'da falan satabilirsiniz, alıcısı var tarihi geçmiş filmlerin.


  • slackerbitch  (02.02.11 01:23:38) 
lomografi kullanıcısıyım ben de fakat filmin nasıl bir sonuç vereceğini kestirmeye çalışıyorum.


  • cedric tweedledee  (02.02.11 01:28:06 ~ 01:29:44) 
mesela
bu da var

www.flickr.com

bu da

www.flickr.com

ikincisi gibi olcaksa ...

sanırsam iyi ışıkta yapmam lazım çekimi.
  • cedric tweedledee  (02.02.11 01:32:29) 
10 yıllık filmle gayet iyi sonuçlar aldım ben, denemekte yarar var bence.


  • slackerbitch  (02.02.11 01:36:17) 
teşekkür ederim.


  • cedric tweedledee  (02.02.11 01:51:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.