[]

abd'de torpil durumu

selam ey şanlı kimmeryalılar!

bildiğiniz üzere güzel ülkemde sağlam yerlere gelebilmek için, çok çalışmak, yetenekli olmak gibi olaylardan ziyade ensesi kalın dayılara sahip olmak önemli avantaj. merak ettiğim şey; abd'de de var mıdır acep bu torpil durumu? yoksa orada her şey "sezar'ın hakkı sadece sezar'a" usulü müdür? sözgelimi akrabalarından birinin johnny depp'i arayıp "ehe hayırlı günner coniciğim. nassıng? bak sağa ballı gaymak gönderiyom burdan. sekiz buçuk otobüsünden alırsıng. bu arada bizim oolan kaliforniya bilmem ne sıteyt ünüversdesi sahne sanatları okuyo, eliği öpmeye gelecek holivud'a. bi elinden dutuver çocuung.." deme olabilitesi var mıdır? varsa geçerliliği nedir?

öptüm.

 
Orada da çok torpil dönüyor. Amerikan Başkanlarından biri torpille Vietnam'a gitmemişti. Ya da özel okullara girişlerde çok torpil dönüyor vs...


  • ataturkiye  (01.02.11 13:43:15) 
dünyanın her yerinde torpil var


  • wessago  (01.02.11 13:49:32) 
türkiye'deki gibi değil. türkiye'de torpilsiz işe giremeyeceğin sektörler mevcut.


  • darknum  (01.02.11 14:27:53) 
O işi gerçekten hakedenler arasında tanıdık olanlara öncelik tanındığı olabiliyor. Türkiye'deki gibi bomboş adamları hayal bile edemeyecekleri yerlere getirmiyorlar.


  • sourlemonade  (01.02.11 20:14:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.