[]

Tekerlekli ayakkabı

evet yanlıs duymadınız tekerlekli ayakkabı paten değil normal yürüyon ediyon ama arka tarafına dogru sanırım tekerelekleri var gayet guzel kullanılıyo gordundugu kadarı ile. cocuklarda goruyom ışıklı ayakkabı cılgınlıgı gibi bir şey sanmıştım ama gayet buyuk buyuk adamlarda da gordum. vans olabilitesi var. nedir bunlar bilen duyan var mı?

ben de alcam ben de :)


 
yurt dişinda çok görüyodum millet bunla geziyodu, gerçi tek ayakkabının arka kısmında var ve yamuk yumuk yürüyolardı bu çıkıntıdan dolayı. tr de hiç giyen görmedim, bir dene bakalım yımırta taş domatis yemezsen kafana banada bulduğun yeri söyle bende alirim belkim :P


  • crystalsoul  (14.02.08 00:00:38) 
baya bi cocukta var gozukmedigi icin caktırmıyor. altındaki tekerlekten cok silindire benziyor. bu kadar çok çocukta olduğuna göre türkiye'de satılıyor.


  • sourlemonade  (14.02.08 00:10:59) 
amerikada moda şu an. teen'ler arasında, türkiye de görmedim gelmiş mi


  • thefirstfbli  (14.02.08 00:13:26) 
  • egotm  (14.02.08 00:47:34) 
intersport'ta satılıyo bunlardan. kanyon'da ve meydan'da var. boyner de de gördüm sanki ama emin değilim (ben de oğlum için bakıyorum ne?) :P


  • zkurmus  (14.02.08 01:13:50) 
ben gayet kendim icin bakıyorum boyle de değildi vans modellerini andırıyordu oyle çicekli bocekli değil yani. 40 üzeri numara oldugunada eminim.


  • rurouni  (14.02.08 01:38:16) 
vans'ta var ama büyük numaralar zor bulunuyor, fiyatlar 150lerde filan (ytl).


  • ezeriko  (14.02.08 09:08:31) 
40 numara üzeri olanına rastlamadım. gittigidiyor'da da satıyorlar bunlardan.


  • broo  (14.02.08 09:53:31) 
aradığınız ayakkabı heelys . Resmi sitesi www.heelys.com ebay de bolca satılıyor. Türkiyedede boynerde satıldığını duymuştum.


  • ned flanders  (14.02.08 13:33:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.