[]

dvd dizi çekme

torrentten indirdiğim diziyi divxplanetten indirdiğim altyazıyı harmanlayıp dvd player de izleyecek şekle getirmenin en kısa yolu nedir ?
bir bölümü dvd ye çekmek ne kadar sürer



 
normal data disc olarak yazacaksin.
altyazili izleyeceksen video ve altyazi dosyalarinin isimlerinin birebir ayni olmasina dikkat et.
ayrica yazma hizini du$uk tut. 8x'i gecme derim.
  • sourlemonade  (09.02.08 23:59:38) 
alt yazının uzantısının sub ya da srt olması farkedermi.ayrıca bir dvd ye birden fazla bölüm çekilebilirmi klasörlere falan ayrılarak


  • dunden beri dimdik  (10.02.08 00:07:27) 
o tamamen dvd-player'a bagli.
ozelliklerini ve destekledigi formatlari vs kontrol et derim.

  • sourlemonade  (10.02.08 00:14:09) 
dvd player'ın DivX desteklemiyorsa oynatamazsın.


  • deckard  (10.02.08 00:25:03) 
bölümle altyazısı aynı klasör içinde olursa iyi olur.
ben ayrı ayrı klasörlerle uğraşmıyorum tüm bölümler ve altyazıları tek bir klasörde yazdırıp izliyorum.

  • pispinti  (10.02.08 01:22:03) 
dvd playerın altyazı desteklediğini varsayarsak tabii (hayır bende divx destekli ama altyazı desteksiz player var da)
bir de entegre etme var v,rtualdub ile sorulmuştu daha önce arat bi istersen.

  • kofteburger  (10.02.08 01:27:51) 
(araya giriyorum)kanımca bu kadar kastırmaktansa direkt dvd olarak indirmek daha mantıklı.


  • colg fusion  (10.02.08 01:35:48) 
bir de pek alakali olmasa da bazi dvd/divx oynaticilarda altyazilarin tek satirinda bulunan karakter sayisi x den fazlaysa (x genelde 31 niye bilmiyorum) alt satira atma veya kesme isareti koyma hastaligi var. bunu asmanin en guzel ve en kolay yolu ise (bkz: altyazi optimizator)

(entrysini girdim saniyordum simdi giriyorum =))
  • entrapmen  (10.02.08 01:41:46) 
şimdi bunun için birkaç yol var. öncelikle en basit ve ücretsiz olanı divxpocketencoder ile halledilebilir. program ile altyazı gömme işinden ziyade ses görüntü ayarlari da yapılabilir. o da olmadı virtual dub indirirsin lakin vdub ile altyazı gömmen için altyazının belli bir formatta olması ve bir eklenti gerekiyordu. bunu da v dub menusundan filter bölümünden hallediyordun. her neyse dediğim gibi pocketdivxencoder işini görür. her iş bittikten sonra nero 7 ile dvd oluşturulur tadından izlenmez.


  • rimednac  (10.02.08 09:08:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.