[]

Süt

Yirmili yaşlarda birinin her gün 1 litre süt içmesinde bir sakınca var mıdır? Gelecekte herhangi bir sağlık sorununa sebep olma ihtimali var mıdır?

Teşekkür ederim.


 
çok fazla Laktik asit almak sorun yaratır mı? bir de böyle araştırın isterseniz.

Leon filminde Leon içiyordu pek de sağlıklıydı hani.
  • homeless  (17.01.11 17:48:13) 
Hazimda sorun yasamiyorsa sakinca yok genel olarak. Ama tabi 1 litre sutteki yag ve genel kalori miktari az degil; onu da unutmamak lazim.


  • wpi  (17.01.11 17:53:59) 
kola icmesinden iyidir her hal ve karda. lakin ailede ciddi bir koroner sorun varsa, ilerde belki kolestrol falan filan sebebiyle sorun olabilir. yarim yagli ic o zaman


  • no avalon  (17.01.11 17:57:55) 
kalsiyum kemikler icin cok faydalidir fakat asiri miktarda alinirsa kirilganligini arttırır kemigin. bu raddeye gelmedikce sorun yok bence


  • berginyonbaenre  (17.01.11 18:06:01) 
bunu 50 yaşına kadar düzenli yaparsanız kalsiyum patlaması yaşayabilirsiniz


  • sabor  (17.01.11 19:29:53) 
market sütünü içmesen daha iyi.artık zehirden farkları yok.benim gibi yap.güvendiğin bir yerden (en kötü süt satıcısı bile artık market sütünden iyi süt satıyo merak etme) süt al yoğurdunu yapıp ye.yoğurt sütten daha faydalıdır.eğer sağlığını bu kadar düşünüyosan.ben şehir merkezinde oturuyorum 2 senedir böyle yapıyorum.yok üşenirim diyosan market sütüyle zehirlenmeye devam et.


  • sori  (17.01.11 21:25:33) 
Ben de denemiştim zamanında alerji yapmıştı, hergün 1 lt süt içiyordum.Bazen arada sırada bira da içiyordum yanında.Bünyeden bünyeye değişir kanımca.Alerji olunca bıraktım, biraya devam ettim sadece turp gibiyim.


  • ForzAras  (18.01.11 00:32:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.