[]

Hangi Cep Telefonu Operatörü?(evet sıktı ama)-sbt hat-

Evet biliyorum! Sorum açık HANGİ GSM?
Türkcell mi?
Vodofon mu?
avea mı?

Sabit hattım var, turkcell, 3 yıldan beri kullanıyorum! aylık ortalama 20 ytl geliyor, ha bide bilmem kaç dakka bedava konuşma da geliyo ancak gerçekten az konuşuyorum. İstiyorum ki bir iki kişiyi aradığım bir hattım olsun, her daim açık kalsın, az fatura gelsin, adam gibi olsun! yenilik olsun, ileride de işime yarasın! elelden üstün ne dersiniz, ne önerirsiniz???

 
Avea kontörlü hat bile alsan aylık 21'den aşağı ödemeyeceksin. Ayrıca doğru düzgün çekmiyor ankaranın ortasında bile.

Şu anda en mantıklı davranış turkcell tarifelerini incelemek. Bilmem kaç yıldan fazladır kullandığım avea hattım var, ben de Turkcell'e geçme planları yapıyorum.
  • harzem  (07.02.08 20:34:59) 
turkcell tabii ki.
hem servisleri, hem her yerde çekmesi filan..

  • oceano  (07.02.08 21:04:42) 
turkcell'de sizin için uygun bir tarife vardır bence. eskiden vardı 3 tane telefon numarası için ucuza konuşma gibi..

bir de turkcell'e alışan insan için avea sinir bozucu olabiliyor. bana oldu en azından, geçemedim ben.
  • pispinti  (07.02.08 21:06:54) 
valla sözlükte de yazıyorum burda da yazayom avea çekmiyor diye bir şey görmedim duymadım (acun gibi hissettim kendimi ama harbiden) çevrende avea kullanan varsa (ki vardır) onlara sor bence
İstanbul filan bilmem ben en son 1453 de gitmiştim nasıl bi yermiş diye görmeye

  • kofteburger  (07.02.08 23:02:55) 
köfteburgeri istanbulun muhtelif mekanlarına beklerim


  • darknum  (07.02.08 23:12:46) 
az konuşuyorsanız türkselden kaçın. ciddi söylüyorum, bi ton gereksiz servis var, bunlara para alıyorlar, üstelik en çok reklam sms'i atan operatör. avea ya da vodafone en iyisi. turkcell bunlara göre nispeten daha pahalı. ayrıca avea hattım çekmedi diye büyük bir sıkıntı çekmedim, çekmediği olmadı bende. ankara, izmir, manisa üçgeninde uzun süre böyle bir sorun yaşamadım.


  • tom riddle  (07.02.08 23:52:09) 
zaten 20 lira geliyormuş. daha ne kadar az gelecek ki? vodafone ya da avea'da bazı tarifelerden yararlanabilmen için ayda 15-20 ytl değerinde konuşma yapman gerekiyor. hazır 20 ytl iken hiç bulaşma bence..


  • co2s2  (08.02.08 07:44:21) 
bende hem tcell hem avea mevcut. açıkçası ikisinden de memnunum. avea çekmiyor diyenleri denizin ortasında bile çekiyor heyhat diyerek selamlıyorum. böyle kafadan atma tespitlerle bir yere gelemeyiz. ha çekmeköyün ilersinde dağların ortasında çekmiyordur belki ama (ömerliye kadar giderim agyet güzel çektiğini biliyorum) o tip yerlerde tcellin çekmemesine bile şaşmam yani o derece.


  • ozdek  (08.02.08 08:09:59) 
hem turkcell hem avea var bende. turkcell tabiki en kazık olanı ama heryerde çok güzel çekiyor. avea'da da bazı yerlerde çekim sorunu var sahiden. ama beni çıldırtacak ya da iletişimimi tamamen kopartacak bişeyle de karşılaşmadım. mesela istanbuldaki kendi evimde aveayla eskiden cam kenarına gidiyordum rahat konuşmak için kopukluk olmasın diye ama geçen sene yeni baz geldi şimdi heryerden çekiyor. izmirdeyse ailemin evinde konuşmada sıkıntı yok(salonda, mutfakta vs) ama çocuk odasına girdimmi(biraz içtarafta kalıyor) arıza çıkartabiliyor bazen.


  • eksi daglarinin aslani  (08.02.08 08:42:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.