[]

Özellikle bayanlara bu sorum...

arkadaşlar aynı konuyla ilgili soru sordum ama cevap gelmeyice tekrar şansımı deneyeyim dedim...Şu yağ yakmaya incelmeye yardımcı olan kavitasyon, radyofrekans gibi uygulamalar var ya.. işte merakım bu! İşe yarıyor mu bu uygulamalar, yoksa sadece para tuzağı mı dersiniz? kalıcı olur mu acaba ve işlem esnasında acı, ağrı vs. hissedilir mi? bilginiz varsa paylaşın lütfen...




 
anestezi yaparlar elbet.cani değiller ya.
o değil de annemin bi arkadaşı yaptırmıştı.2-3yıl önce.
geri aldı kilolarını.eski hacmine kavuştu yani.
biraz diyet, biraz spor 10 numara.

bi arkadaşım metrodan 1 durak erken inip yürüyerek ve sürekli ve kontrollü beslenerek 2 ayda 8 kilo verdi.taş gibin oldu..
  • iloushka  (14.01.11 21:39:42) 
anestezi falan yapmazlar ya, cunku kavitasyonda gerekecek bi durum yok. liposuctionda oluyor o. ben kadınlar kulubunde okudum yorumları, cok faydasını goren de var bi işe yaramadı diyen de; kişiye baglı demek ki.
ama ben 2 hafta sonra baslıcam, su sehir fırsat sitelerinden almıstım. faydasını goreceğime inanıyorum, haber ederim istersen.

  • heyamo  (14.01.11 21:59:15) 
1 yıl kadar önce annem yaptırdı kavitasyon 17 kilo filan verdi sanırsam. şimdi de yediklerine dikkat ediyor çok kaçırdığı zaman bikaç gün daha dikkatli oluyor filan almadı kilo. yani yine boğazı tutmakla oluyor iş ama daha kolay kilo veriliyor. bir de uygulanan makineye göre etkisi değişiyormuş etkisi. haftada bir kezden toplam 8 seans gitti.


  • nickyazmaksartmibulamadim  (14.01.11 22:15:14) 
Er kişiyim ama yine de cevap yazayım.O tür uygulamalarda yağ hücrelerinin yok olması gibi bir durum söz konus değil.Normalde de yağ hücreleri yok olmaz,Sadece hacim kaybeder.Bu ise zayıflama olarak yansır.Hacim kaybetme ise ancak ve ancak aldığın enerjiden daha fazlasını harcayarak meydana gelir.

Dediğiniz tür uygulamalarda bir miktar incelme söz konusudur.Bunun nedeni hücrelerin biraz daha sıkıştırılması gibi algılayabilirsiniz.Dolayısıyla incelme hem sınırlı olacaktır hem de en kısa sürede eski haline gelecektir.Liposuction olayı ise ayrı bir konu.Liosuction etkili bir yöntem ama üzerinde düşünmek ve en son çare olarak başvurulmalıdır.

Bölgesel zayıflama yoktur.İnsanlar fizyolojik özelliklerine göre belli bir yerden başlayarak kilo alabilir ya da verebilirler.Kimisinde yağlanma önce göbekten başlar kimisinde kalçadan.

Spor+Düzenli Beslenme+Genetik+Sürdürülebilirlik
Yukarıdakileri sağlayabiliyorsan hiçbir yönteme başvurmadan pekala istediğin ölçülere sahip olabilirsin.
  • Evocati  (14.01.11 22:20:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.