[]

kays el mecnun un derdi ne?

bu arkadaş neden yalan söylüyor?

www.eksisozluk.com

600 nere 237 bin nere?
www.google.com.tr

bu da bonus;

www.google.com.tr


merak ediyorum neden üstüne alınıyor? ve yalan yanlış aklınca laf soktuğunu sanıyor?

 
eee yani olay nedir.tırnak koymuş sen koymamışsın bula bula burdan mı laf sokmaya çalışıyorsun :D


  • asadas1999  (03.01.11 13:12:29 ~ 13:13:34) 
hasköylü kardeşim,
Google'da arama yapmayı bilmiyorsanız size yalan gibi görünebilir.

(bkz: aramaya inanmak)
  • kays el mecnun  (03.01.11 13:13:00) 
www.google.com.tr

doğru söylemiş.
  • kivanc1  (03.01.11 13:14:07) 
ahah içinde kürt geçiyorsa, içinde faşizm de geçiyorsa kürt faşizmidir arkadaş. tırnak neymiş.


  • galadnikov  (03.01.11 13:16:00) 
  • nawres  (03.01.11 13:27:48) 
bu arada bu duyuru sayesinde 663 olmuş. şimdi yine çıkıp "yolon üşte 662 döğül 663" demeyin.


  • kibritsuyu  (03.01.11 14:07:46) 
vay gençler sürü halde saldırmışız:=)


kays el mecnun, kürtçüler sayesinde hergün yeni birşeyler öğreniyoruz :) yapılan google analizi sonucu kürt faşizminin olmadığını iddia eden sana müteşekkirim. sayende öğrendik ki türk faşizmi de yokmuş. aynı yöntemle çıkan sonuç 2 bin küsür zira. anlatmak istediğim buydu aslına bakılırsa kürt lafı geçince boş geçmiyorsun. senin ne farkın var ki türk milliyetçisinden? sende onların kürt versiyonusun işte. senin farkın mod olduğun için yalakan bol. ;)

bunu bir mhp liden duyunca olay olmazda bir kürçüden duyunca bence önemli.
  • haskoylu deli hasan  (03.01.11 15:53:08 ~ 15:54:56) 
Burada Türk faşizminden söz eden sensin hasköylü kardeşim. Benim sizin bu söyleminizle derdim var: Ben kürt faşizminin Türk milliyetçilerin uydurması olduğunu söylüyorum sadece. Faşizmin Kürt'ü Türk'ü yoktur; Kürt faşizmini sizin zekalarınız söylüyor.

Ortada iddia ettiğin türde bir yalan olmadığı için özür dilemek yerine bundan bile kendine pay çıkarmak böyle bir şey işte. Şurada bile "kürtçü", "kürt milliyetçisi" gibi yaftalarla yanıt veriyorsunuz. Sizin gibilerin ayıla bayıla kabullendiği "milliyetçi" yakıştırmasını ben kendime asla yakıştırmıyorum.
  • kays el mecnun  (03.01.11 16:28:27 ~ 16:32:32) 
kays el mecnun sen kendini kürt milliyetçisi olarak adletmiyorsun diye bu senin öyle olmadıığın manasına gelmez. kürt olmak senin için önemli olmasa savunulması gereken bir değer olarak görmesen onu kürt olduğunu göstermek için her fırsatta kendini ortaya atmazdın. Buyur aç yazılarını oku sana neden kürt milliyetçisisin demem diyemem ama sen bir modsun tarafını belli etmek dahası taraf olmak istiyorsan sendne öncekilerin yaptığını yap koltuğundan ayrıl. açık seçik taraf olmuş durumdasın.

kürt faşizmi neden türk milliyetçilerinin eseri oluyor? faşizmin bir tanımı var ve o tanım auyuyorsa kürt türk ya da rus fark etmez bunun adı faşizmdir.

oturup google dan tırnaklı arama yapıp böyle birşey yok demen bunu da kanıt gibi sunman söz konusu kürtler olunca algı boşluğuna kanıt bence. işte o nedenle diyorum senin ne farkın var türk denince algı boşluğuna düşüp saçma sapan gerekçelerle türkleri "savunmaya" çalışan türk milliyetçisinden.

gerçi imamın sıçtığı yerde cemaat bunu yapsa ne olur ki? ssg nefret suçu diye milleti sırf site sahibi olduğu için uçurmuyor mu? böyle bir suç türkiye de henüz tanımlı değilken ekşisözlük girişinde sansüre karşı siyah bantla selam çakarken millete en alt metinde devlet kimseye akıl vermesin millet nereye nasıl isterse girer onu yapar bunu eder diye konuşup sonra da onu hiç ilgilendirmeyen bir konuda saçma sapan bir tavır takınıp "kafama" göre adam uçuruyorum demeiyor mu? sana çok yüklenmemek lazım. top benim canım kimi isterse onu oynatırım diyen devlete "yapamazsın bık bık" diyen akıl veren sedat efe iş kendi topuna gelince istediğini yapma hakkına sahip oluyor. siz de ona hizmet ediyorsunuz.

(bkz: ilkel ve barbar bozkır yaratıkları )

madem nefret suçu var madem sen kürt milliyetçisi değilsin madem kürt faşizmi yok bu sözü edebilen ve sözlükdeki amacı ile kim ve ne olduğunu saklama gereği duymayan adam nasıl oluyorda yazar kalabiliyor? başkası kaşının üstünde gözü var diye kanatlanırken bu kadar aleni şeyler yapabilen biri nasıl oluyorda kalıyor? acaba moderasyondaki sen kolluyor olmayasın bu pkk yandaşı vatandaşları? değiller demen birşeyi değiştirmez,aptal biri bile anlayabilir durumun bu olduğunu. suçu ve suçluyu övenler sözlük yönetimi koruması altındayken siz demokratçılık oynuyorsunuz. ne sen ne ssg ikinizinde faşistlerden zırnık farkınız yok. başındaki sedat arkadaş microsofttan daha çok kazandığı için istanbula geri dönmüş ya hani parayı bulunca diktatörleşmesi onu yeniden abd yollarına düşürebilir. çünkü sözlük gittikçe peyammer ya da fırat haber ajansı, özgür gündem çizgisine giriyor.

özet geçiyorum; ne dediğin,i bile bilmiyorsun ve sen de kürt faşistlerini savunuyorsun.
  • haskoylu deli hasan  (11.01.11 03:24:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.