[]

klavyede bazi tuslar basmiyor

microsoft wireless keybord 3000 v2 model klavyemde dun aniden bazi tuşlar basmamaya başladı. forumlarda "kardeş bozulmuş yenisini al"dan başka çözüm yok. sahiden boyle mi? klavye ayarlarini default yaptim. usb degiştirdim işe yaramadi. basmayan tuşlar:

q w e r t
a s d f
z x c v
"1234567890
yönyuşları
ctrl shift alt
(ne kaldi ki)

var midir çözümü?
sanal klayeyle yazdim

edit: başka bilgisayarda da denedim değişiklik olmadı. servise gönderdim. tesadüfen klavyeyi gören sıradaki müşteri aynı sorunu kendisinin de yaşadığını söyledi. sanırım bu seride hata var.

*yenisi ile değiştirildi.

 
bana öyle geliyor ki klavyeyi açıp temizlemekle çözülebilecek bir sorun bu. ama kalvyeniz garanti kapsamı dışına çıkabilir. ayrıca klavyenizi toptan çalışmıyor durumuna getirme riski de söz konusudur.

bir de, klavyeyi önce başka bir bilgisayarda deneyiniz. eğer aynı sorunlarla karşılaşırsanız, problem klavyede demektir. eğer karşılaşmazsanız virüs taraması ne bileyim, sistem geri yükleme vesair. şimdilik aklıma gelenler bunlar.
  • cbe  (01.01.11 19:34:02) 
Wireless demişsiniz, pili yeteri kadar var mı ? En büyük problemdir kablosuz klavye ve mouselarda.


  • liriamer  (01.01.11 19:35:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.