[]

Çamaşır makinası kazanı dönmüyor? Dönmüyor yani.

Merhabalar.. Son bir aydan fazladır çamaşır makinamı kullanamıyorum. Arkadaşlara çamaşır taşımaktan heder oldum. Derdim: makinam su alıyor gibi ses cıkarıyor gayet su boşaltıyor falan, galiba sıkma da yapıyor kendi çapında ama dönmüyor kendileri. Usta musta çağırırsam bana cok pahallıya patlar mı acaba bilemedim. Para yok zaten. Bir de gecende klozetin şamandırasını değiştirdim referansım bunlar. kendimin halledebileceği bir şeyse elimin hamuruylan bu işe girişeceğim. Sıkıntısı ne olabilir acaba ve çözüm önerilerinizi bekliyorum.




 
3 kez aynı sorunla karşılaştım sanırım.Öyle ahım şahım bir durum değil yok yere adam çağırıp kazıklanmayın derim.Makine eğer garantili falan değilse fişini çıkarın ve arkadasındaki kapağı açın.Eğer karşınızda kopmuş bir kayış varsa alacağınız yere kopmuş olanı götürerek aynısından alın.Modelleri var çünkü aynı model olmadımı dar geliyor vs.

Montajı biraz zahmetli olabilir gereceksiniz sonuçta bir arkadaşınızdan yardım isteyin beraber altından kalkarsınız.Eğer kayıştan sonra da çalışmaz ise motor yanmış olabilir Michael'in dediği gibi.Her türlü o kayış alınacak zaten bir zarar söz konusu değil deneyin derim.
  • lisko  (30.12.10 03:07:34 ~ 03:09:15) 
bizde de aynı sorun olmuştu. servisi çağırdığımızda bir kabloda temassızlık olduğunu öğrendik ve toplam 40 tl para ödedik. farklı sorun da olabilir tabi. umarım motorla ilgili değildir sorun çünkü motoru tamir ederse 150 milyon tutacağını söylemişti servis elemanı geldiğinde.


  • nott  (30.12.10 03:08:10) 
Bilemedim öncelikle bir arka kapağı acayım kayış kopmuşsa artık yenilerim olmadı mecbur usta çağrılacak. Teşekkür ederim sizlere..


  • okyanustaki depresif ruzgar  (30.12.10 09:26:10) 
arkadaşlarım. açtım baktım, kayış kopmamış, yerinden çıkmış öyle gariban gariban yerde duruyordu. ama ben bunu neresine gereceğim makinanın. bi metal yuvarlak bişey var onun etrafına mı? ki büyük gelmekte, hani demişsiniz biraz zor takabilirsiniz arkadaş lazım diye benim kayış baya yavşak çıktı. nedir?


  • okyanustaki depresif ruzgar  (30.12.10 09:33:52) 
belki de yavşadığı için yerinden çıkmıştır. yine de yeni kayış alın, onu takın.


  • kibritsuyu  (30.12.10 09:54:50) 
alttan gerip o ufak şey motor galiba ona geçirmek lazımmış keşfettim ve makinam çalışıyor şu an ^^


  • okyanustaki depresif ruzgar  (30.12.10 09:59:46) 
bikac ay once aynisi basima geldi, kayis tamburdan cikmis. 20TL hediyesi.


  • ayi terbiyecisi  (30.12.10 12:59:50) 
Merhaba. Çamaşır makinesi su alıyor ama dönmüyor arızası genellikle motordan ya da ana kart arızasından yapmaktadır.
Kaynak: www.arizabul.com

  • Musipek  (16.02.23 23:13:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.