[]

tarzan ingilizcesi çevirisi

Arkadaşlar Grooveshark ile yaşadığım bir sorunu mail yoluyla iletmek istedim. en son ingilizce dersini 96 senesinde alan biri olarak dilim döndüğünce bir şeyler karaladım ama saçma olmuştur elbet, sizce derdimi anlatabilmiş miyim? Saçma olmuşsa biri bana temiz bir metin oluşturabilir mi?

Hi;
I'm using Grooveshark Mobile App on my jailbroken iPhone 3GS. i bought Grooveshark VIP account 1 month ago and it expired a few days ago. i bought again yesterday but i cannot log in my VIP account on my phone. i'm entering user name and password; but program is asking: "you've used 2 weeks like it?".. i'm choosing "i'm vip" and again asking "you've used 2 weeks like it?"..

what can i do?

ps: finally, my english is very very bad, can you support me with Turkish language?

 
perfect olmasa da derdini anlatabilmissin, rilaks.


  • no christ requiress  (24.12.10 01:46:48) 
bence derdini anlatmana yetmis bunu anlamış olmaları lazım


  • berginyonbaenre  (24.12.10 01:47:17) 
derdini cok acik anlatmissin. uzuldugum nokta alta dustugun not. ingilizcen ( en azindan yazdigin ) cok cok kotu degil. Adamlarin o dili konustugu vatanda yasiyorum, pek cogundan dil bilgim ustun ve inan bana dogma buyume amerikali olan insanlar inanilmaz imla ve dil bilgisi hatalari yapiyor. Onlari anliyorlarsa musteri hizmetleri seni saygiyla selamlamalari gerekiyor.


  • irukandji syndrome  (24.12.10 06:26:06) 
teşekkürler ama geri dönme nezaketi göstermediler hala..


  • fatihdr  (24.12.10 23:55:02) 
ben olsam bir iki email daha atardim. adamlara "off suna da cevap verelim de basimiz agrimasin" dedirtene kadar.


  • irukandji syndrome  (25.12.10 21:00:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.